Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

A Te meséd 2. rész: tökéletlenül tökéletes mesékről és rezilienciáról

Vissza

A Te meséd 2. rész: tökéletlenül tökéletes mesékről és rezilienciáról

Mar 10. | 54 perc

Oktatás Önfejlesztés Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
00:54:12

… folytatása következik – zártuk előbbi adásunkat, amelynek középpontjában a belső- és külső önbecsülés, történetmesélési stílusok, énkép-teremtés álltak.

Közkívánatra mesepszichológiás témához nyúltunk, de csak „félig” sikerült kivesézni az összekötő történetek szerepét életünkben.

Ennek szellemében folytatjuk új epizódunkat tökéletlenül tökéletes élettörténetek mesélésével, olyan mesékkel, amikor az élet nem könnyíti meg a családi mindennapokat: fogyatékosság kezelése, csonka- és mozaikcsaládban élő gyermekek történetei kerülnek a középpontba.

Utóbbihoz kaptunk hallgatói üzentet is – reméljük, sikerült néhány lépéssel közelebb segíteni a nekünk író anyukát a megoldáshoz. De szó esikmég átkeretezésről, life review-ról, és történeteink hatásáról a rugalmas megküzdőképesség kialakításának folyamatában.

Ne feledd, mint a korábbi epizódokat, ezt a részt is extra tartalmakkal, és hosszabb terjedelemben hallgathatod meg a https://www.patreon.com/esboldoganeltek oldalon, ha "Hallgatnám még" fokozatú támogatónkká válsz!

Epizód adásideje: 54:10

Patreon "Hallgatnám még" adásidő: 79:47

ÉLETMESÉK címmel exkluzív sorozatot indítottunk 2023-ban, szintén kizárólag itt: https://www.patreon.com/esboldoganeltek

Tovább a podcast oldalára