Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Nem kell megváltoznod, csak légy önmagad legjobb verziója!

Vissza

Nem kell megváltoznod, csak légy önmagad legjobb verziója!

Sep 23. | 40 perc

Oktatás Önfejlesztés Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
00:40:36

Nem vagyok sem csevegős, sem hangos, sem dalolós, sem mondókázós, se túl játékos. Már a terhesség alatt is aggódtam, hogy nem tudok a babámnak eleget mesélni”, írta egy 6 hetes kislegény édesanyja, állandó hallgatónk, megosztva velünk legmélyebb félelmeit.

Mivel biztosan nincs ezzel egyedül, ebben a részben az érzelmi intelligenciáról, annak fontosságáról, megalapozásáról és fejlesztéséről beszélgetünk. „Mi lesz, ha az én fiam nem lesz vidám, nem fog szépen beszélni, és nem lesz olyan kis éber és ügyes, mint lehetne, mert az anyja nem tudott az alapigényein kívüli szórakoztatást is produkálni számára?”, áll a hallgatói üzenetben.

Előzetesen megsúgjuk: ez nem fog megtörténni, neki ugyanis úgy leszel a legjobb, ahogy vagy, ha őszinte szeretettel és törődéssel, önmagad legjobb valójában kapcsolódsz hozzá. Ennél több minderről, IQ és EQ „harcáról”, az egyensúlyi állapotra törekvés és az önmagunkban lakozó harmónia fellelésének fontosságáról – ebben az epizódban!

Ne feledd, mint a korábbi epizódokat, ezt a részt is extra tartalmakkal, és hosszabb terjedelemben hallgathatod meg a https://www.patreon.com/esboldoganeltek oldalon, ha "Hallgatnám még" fokozatú támogatónkká válsz!

Epizód adásideje: 40:38

Patreon "Hallgatnám még" adásidő: 60:19

Tovább a podcast oldalára