Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

A stresszes halogatás és a szuperhatékony előgetés árnyalatai

Vissza

A stresszes halogatás és a szuperhatékony előgetés árnyalatai

Jul 29. | 38 perc

Oktatás Önfejlesztés Egészség és fitnesz Mentális egészség Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
00:38:47

Két fogalom köré épül legújabb epizódunk: a halogatás jelentését minden bizonnyal nem kell túlmagyarázni, az előgetés viszont első olvasásra talán furának tűnhet.

Ez nem véltelen! Néhány éve annak, hogy bekerült „szótárunkba” a kifejezés, amely végsősoron a halogatás ellentét jelenti. Érdekes, hogy az „előgető” és a „halogató” embertípus, vagy viselkedésforma egyaránt árnyalt, azaz nem kizárólag jó, vagy kizárólag rossz tulajdonságok, hatások társíthatók hozzájuk.

Rád melyik jellemző leginkább? Te vagy az, aki már a családi nyaralás előtt egy héttel készre pakolja a bőröndöket, vagy az, aki indulás előtt egy órával is rálegyint, mondván, „hová kapkodni”? És azt tudtad, hogy a halogatásnak is vannak jótékony hatásai, ahogyan a túlzott előgetésnek is negatívumai? Ettől (is) izgalmas legújabb részünk, amelyben ezt a két dolgot igyekszünk körüljárni. Tarts velünk!

Mint a korábbi epizódokat, ezt a részt is extra tartalmakkal, és hosszabb terjedelemben hallgathatod meg a https://www.patreon.com/esboldoganeltek oldalon, ha "Hallgatnám még" fokozatú támogatónkká válsz!

Epizód adásideje: 38:48

Patreon "Hallgatnám még" adásidő: 57:31

Tovább a podcast oldalára