Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

#28 Háy János: A bogyósgyümölcskertész fia

Vissza

#28 Háy János: A bogyósgyümölcskertész fia

Mar 25. | 78 perc

Művészet Könyv
00:00:00
/
01:18:16

Vidék-város, büszkeség-szégyen, apa-fiú, külföld-belföld, kelet-nyugat, fiú-lány, menő-ciki, hatalom-gyengeség, zene-csönd. Szerintünk ilyen dichotómiákról szól Háy János: A bogyósgyümölcskertész fia című regénye. Levi's 501. Jó volt olvasni akkor is, amikor megjelent, és jó volt olvasni most is. Fontos könyv. Hallgassátok!

Az Élt egyszer egy Olvasó irodalmi podcast 28. adása, melyben Mészáros Márton és Neszlár Sándor Háy János: A bogyósgyümölcskertész fia című könyvéről beszélgetnek.

TARTALOM

(00:45) Szolgálati közlemények
(06:15) Gondolatok a lépcsőház után
(06:20) Háy János: A bogyósgyümölcskertész fia
(01:09:58) Polcomon találtam – C.S. Lewis: Narnia krónikái
(01:13:50) Polcomon találtam – Háy János: Mikor nagyapáékra rátalált a fiúisten (Elérhető a Beszélő oldalán vagy az alábbi linken: http://beszelo.c3.hu/cikkek/mikor-nagyapaekra-ratalalt-a-fiuisten)
(01:17:15) Következő műsor szövegei – Petőfi Sándor: A helység kalapácsa, Az apostol

JEGYZETEK

Háy János: A bogyósgyümölcskertész fia (hangoskönyv, előadja: Rátót Zoltán) (Elérhető a lira.hu oldalán vagy az alábbi linken: https://www.lira.hu/hu/hangoskonyv-2/hangoskonyvek-online/szepirodalom/a-bogyosgyumolcskertesz-fia-hangoskonyv-online)


Elérhetőségeink: https://linktr.ee/eltegyszeregyolvaso

#éltegyszeregyolvasó #háyjános #bogyósgyümölcskertészfia #mészárosmarca #neszlársándor #könyv #magyarkönyv #olvasnijó #olvass #olvasás #irodalom #irodalmipodcast #podcast #magyarpodcast #magyarpodcastközösség

Tovább a podcast oldalára