Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Home office

Vissza

Home office

Nov 10. | 58 perc

Üzlet Nonprofit
00:00:00
/
00:58:48

A sorozatunk 4. programjában a "Home  office" volt a központi témánk. A home office igazából nem más, mint egy  szervezeti válasz reakció a megváltozott környezeti feltételekre. A  lényeget tekintve ez nem egy egyedi kihívás, amellyel manapság, az  elmúlt néhány évben (és a jövőben folyamatosan) a szervezetek  szembesülnek. A működési környezet (ökoszisztéma) rendkívül kiterjedt  változásokon megy keresztül, mely próbára teszi a szervezetek  alkalmazkodó képességét és valamilyen formában szervezeti és/vagy  működési transzformációt tesz szükségessé, indít el. Egy ilyen "sztori" a  home office is.

Aki ebben segítségemre volt:

- Kápolnás Vera, aki 16 éve dolgozik  home office-ban európai közép- és felső-vezetői pozícióban, 3 éve  kifejezetten home office programok vállalati bevezetésre  specializálódott tanácsadó nagyvállalatok és kkv-k számára, illetve  "otthoni munkavégzés" tréning programokat tart munkavállalók és vezetők  részére.

A közel egy órásra sikerült  beszélgetésünk során szó volt múltról, jelenről és jövőről, IT  kihívásokról, szervezeti kultúráról, vezetőkről (nők és férfiak),  agilitásról és transzformációról. Azt már mindenki maga dönti majd el:  Home office - áldás vagy átok

Tovább a podcast oldalára