Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

2. Évad - 12. epizód - Technológiai újdonságok a FORTINET szakértői szemével, valamint gyártás, innováció és kibervédelem.

Vissza

2. Évad - 12. epizód - Technológiai újdonságok a FORTINET szakértői szemével, valamint gyártás, innováció és kibervédelem.

Aug 04. | 48 perc

Üzlet Menedzsment
00:00:00
/
00:48:52

Ez az epizód bemutatja, hogy az üzleti hatékonyság és versenyelőny növelésére hogyan használható az AI és a kiberbiztonság. Megtudhatjuk, hogy az IT szektorban milyen a helyzete most a fiataloknak és nőknek, ezen felül kiderül az is, hogy milyen kihívásokkal néznek szembe az OT cégek. Tudtad, hogy miért fontos a folyamatos informatikai beruházás? Érdekelnek a legújabb technológiai trendek és megoldások, akkor ezt az epizódot nem szabad kihagyni!

Vendégünk: Fülöp Judit 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🎧 https://open.spotify.com/episode/4iIdf2BIusvKRMIyFCeaDA?si=94YkXqwRTxekklx47PKUaw Ebben az epizódban szakértőink, Judit, Laci és Zoli, megosztják tapasztalataikat és betekintést nyújtanak az AI alkalmazásainak és a kiberbiztonsági megoldások világába. Judit beszél arról, hogyan támogatják a fiatalokat és a nők szerepvállalását az IT szektorban, valamint a gyártósorok speciális világáról és a kiberbiztonsági háromszögekről. Zoli bemutatja az OT eszközök szerepét a gyártásban és az informatikai beruházások folyamatos költségeit. Laci pedig az OT cégek kiberbiztonsági kihívásait és a Fortinet növekedését tárgyalja. Ne hagyd ki ezt az epizódot, tartsatok velünk, mert izgalmas beszélgetésnek nézünk elébe! 🚀 Amiből a személyes szál sem maradt ki! Miért hallgatnád meg? Érdemes meghallgatni ezt az epizódot, ha érdekel, hogyan lehet az AI-val és kiberbiztonsággal növelni a versenyelőnyt és hatékonyságot, valamint milyen aktuális kihívásokkal szembesülnek a vállalatok. "Fontos, hogy olyan kislányok, akik nem találkoznak a családban, ismeretségi körben női IT szakemberekkel, ők tudomást szerezhessenek arról, hogy vannak ilyenek."; "Valami elindult, mert nem csak “checkboxos” cégek léteznek, hanem vannak akik megpróbálják tudatosan tervezni, hogy a következő években hogy fogják fejleszteni a kiberbiztonsági védelmüket."

Vendégünk: Fülöp Judit 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🎧 https://open.spotify.com/episode/4iIdf2BIusvKRMIyFCeaDA?si=94YkXqwRTxekklx47PKUaw 👉Kövess minket, hallgass minket! Kérdezz minket! 🎧 💡You can also access ⁠DIG-IT Podcast⁠ episodes with subtitles on YouTube channels. We subtitle the DIG-IT Podcast channel in the following languages: Hungarian, Italian, Swedish, Polish, English, Spanish, Turkish, German. YouTube:  https://www.youtube.com/@digit-podcast Szerkesztők: ⁠@szemlaci és @zoltan.szeker #digitpodcast #businessgrowth⁠ ⁠#businesssuccess⁠ ⁠#hrp #podcast⁠ ⁠#futurenow⁠ ⁠#digitalizacio⁠ ⁠#uzlet⁠⁠ #AI #digitalsolutions⁠ ⁠#podcast⁠ ⁠#podcasters⁠ ⁠#itil ⁠#technology⁠ ⁠#development⁠ ⁠#leadership⁠⁠ ⁠#oditsolutions⁠ ⁠#strategy⁠ #organization⁠ ⁠#cybersecurity⁠ ⁠#fortinet ⁠#strategy⁠ #humansecurity #kkv


Tovább a podcast oldalára