Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Az agilis vezető , könyvösszefoglaló - Hogyan hozzunk létre agilis vállalkozást a digitális korban? by Simon Hayward

Vissza

Az agilis vezető , könyvösszefoglaló - Hogyan hozzunk létre agilis vállalkozást a digitális korban? by Simon Hayward

Jul 11. | 18 perc

Üzlet
00:00:00
/
00:18:30

A mai világban, ahol sok minden változik és bizonytalan, a vezetőknek nehéz feladatuk van, viszont az agilitás képessége segítséget nyújthat ebben. Az Agilis vezető című könyv felbecsülhetetlen értékű könyv azon vezetők számára, akik szeretnének agilisak lenni és folyamatosan fejlődni, hogy megfeleljenek a komplex üzleti világnak.

Az agilitás lehetővé teszi a vezetők számára, hogy gyorsan és reagálóképesen lépjenek akcióba a kulcsfontosságú pillanatokban, és olyan megküzdési stratégiákat nyújtsanak, amelyek megfelelnek a változások gyors ütemének. Az agilis munkamódszerek, amelyek a mentális agilitás elősegítésére, a prioritások hatékony kezelésére, a döntéshozatal decentralizálására és az ügyfélkutatásra fókuszálnak, lehetővé teszik a szervezeti tanulást és az innováció ösztönzését.

Ez a könyv nemcsak a vállalkozóknak, hanem bármilyen szervezet vezetőinek ajánlott, akik szeretnének lépést tartani a digitális változásokkal és sikeresen navigálni a turbulens üzleti környezetben. Olvasd el ezt a könyvet, és légy te is az agilis vezetés úttörője a digitális korban!

 Az összefogaló szöveges változatát az alábbi linken éred el: ➤ https://peczehenriettacoach.hu/az-agilis-vezeto/

Pecze Henrietta, life és business coach vagyok. Ha szeretnél még többet hozzátenni a saját életed minőségéhez, kiegyensúlyozottságához és boldogságához, keress bátran!

https://peczehenriettacoach.hu/kapcsolat

https://www.facebook.com/people/PH-balance-Pecze-Henrietta-coach/100063752160643/  

NYILATKOZAT: Ez a videó egy összefoglaló és nem helyettesíti az eredeti művet. Ha tetszett, kérlek fontold meg az eredeti könyv megvásárlását, hogy abban az élményben részesülj, amilyennek az eredeti szerző tervezte #agilis #agilitás #vezető #könyvösszefoglaló #siker #hangoskönyv #produktivitás #AgilisVezető #Menedzser

Az eredeti mű :Simon Hayward , The Agile Leader: How to Create an Agile Business in the Digital Age

Tovább a podcast oldalára