Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

BNV Shorts #019. Hová tűnnek a Star Trek sorozatok?

Vissza

BNV Shorts #019. Hová tűnnek a Star Trek sorozatok?

Jul 16. | 33 perc

Televízió és film
00:00:00
/
00:33:21

Ahhoz már (sajnos) hozzászoktunk, hogy a tartalom jön és megy, mint valami vándorló palotában a SkyShowtime-nál, na de mi történik akkor, amikor a platform mögött álló egyik stúdió húzócíme tűnik el a platformról, ami ráadásul nemrég kapott egy förtelmes új szinkront, és a szolgáltató úgy nyilatkozik róla, hogy nem is tervezi mostanában visszatenni azt?


Ez ugyanis a helyzet több Star Trek sorozattal. Ennek lett áldozata a közelmúltban az eredeti 1966-os széria, a Deep Space 9, a Voyager, és az Enterprise is. A Voyager ráadásul a közelmúltban kapott új szinkront, és lekerülése a platformról már csak azért is sokkoló, mert az itt látható legénység néhány tagja (Janeway kapitány, Chakotay és a Doktor) kulcsszereplői az augusztusban a platformra érkező Star Trek: Protostar 2. évad szereplőgárdájának. Korábban arról szólt a fáma, hogy ezek a produkciók visszakerülnek a kínálatba, csupán a liszenszük járt le, azonban a Skyshowtime értesítése szerint egyenlőre nem kívánnak liszenszet hosszabbítani.


Vajon mi lehet a dolgok hátterében? A Paramount katasztrófális anyagi helyzete? Az új tulajra várás? A Star Trek jogainak értékesítése más stúdiók/platformok számára? Vagy...


Ezen a kérdésen elmélkedem a mai Shortsban.

Tovább a podcast oldalára