Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Dudás Szabolcs: Encsre költöztettük a gasztrovilág nyitottságát

Vissza

Dudás Szabolcs: Encsre költöztettük a gasztrovilág nyitottságát

Nov 29. | 24 perc

Üzlet Menedzsment Marketing
00:00:00
/
00:24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
Tovább a podcast oldalára