Keresés Jelentkezés Mi a podcast.hu?

Apa Úristen

Sánta Dávid - Molnár Balázs

Vissza

Apa Úristen

Sánta Dávid - Molnár Balázs

Gyerekek és család

Mi történik ha összeáll egy rádiós újdonsült apuka és egy tapasztaltabb nagycsaládos apa blogger? Egy olyan podcast születik, amilyen még nem volt ezidáig itthon. Érdekes témák, amik mindenkit érdekelnek, csak senki sem mer beszélni róla. Őszinte, megható pillanatok, különleges vendégek, minden tabuk nélkül, apa szemmel. Ha megakarod tudni milyen az édesapák titkos férfias gondolkodása, mindenképpen tarts velünk. Hidd el a végén csak azt fogod hajtogatni: Apa Úristen!

Epizódok

1-10 megjelenítése a(z) 25 elemből.

SZEX. Az örök tabu téma, viszont az egyik legtermészetesebb dolog az életben. Így itt is előfordulhatnak problémák, megoldandó feladatok, kérdések. Sok esetben új kihívások és élethelyzetek is érik a párokat, amikor szülők lesznek, adódhatnak olyan szituációk, amik a sexuális életükre is hatással lehetnek. Igen, vannak olyan helyzetek ahol szükségünk lehet a szakember segítségére is.

Vajon heti hány alkalom az ideális?

Mit csináljunk, ha rajta kap minket a gyerek hancur közben?

A gyermek vállalás után tényleg kevesebbet vannak együtt a párok?

Mindenre választ kaptok Vásárhelyi Dorottya sexualpszichológustól a mai epizódban. Egy biztos most is azt mondjátok majd, hogy ApaÚristen!

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Jun 24. | 55 perc

Minden apukával előfordult már olyan turpisság a gyerekek körül, ami után ez a mondat futott át a fején:

-Csak anya meg ne tudja!

Most ezeket az eseteket elemeztük.

Vajon ki a szigorúbb, ki az a szülők közül, aki spontán tud lenni a hétköznapokban? A mai epizódból kiderül, ahogyan az is, hogy milyen matrac ideális a babáknak... ha te is azt akarod kiáltani, hogy Apa Úristen tarts velünk most is!

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
May 28. | 57 perc

A gyerekek megérkezése után megváltozik a prioritás, és gyakran egyre kevesebb időnk marad saját magunkra. Viszont a befeléfigyelés és az, hogy egyensúlyban legyünk önmagunkkal elengedhetetlen ahhoz, hogy szülőként is helyt álljunk a hétköznapokban. Balázs és Dávid elárulják nekik, mi szokott segíteni, egy biztos az epizód végére biztos azt mondod majd, hogy Apa Úristen!

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
May 04. | 53 perc

Emlékszel még arra, amikor először megláttad, vagy amikor először járni kezdett és arra, amikor először mondta, hogy Apa. Na ezeket az első pillanatokat vettük most elő a tarsolyból, nevetésben nem lesz hiány egy biztos a végén tuttira azt mondjátok majd, hogy Apa Úristen!

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Mar 23. | 45 perc

Vendégünk: Wéner Kovács Fanni, aki családjával vendégül látott egy négy tagú menekült családot az otthonukban.

Mit gondolnak az apák a kialakult háborús helyzetről?
Megosztják - e gyermekeikkel az eseményeket?
Ez mind kiderül a mai epizódból, sőt arról is mesélünk hogyan segítettünk és Ti hogyan tehetitek meg. Vendégünk pedig friss tapasztalatokat, érzéseket mond el arról, hogyan lehet otthonunkban vendégül látni a bajba jutott menekült családokat, ők hogyan kommunikáltak velük és segítettek nekik. Megható, őszinte beszélgetés tabuk nélkül.

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Mar 13. | 48 perc

Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor eljön a gyermeke első születésnapja, aztán sorra a többi. Ahogyan telik az idő egyre inkább a partiszervező feladatokat is mi vesszük át. Hol a határ egy szülinapi zsúron? Mennyi az elég, ajándékok tekintetében? Vajon érdemes bajlodni a dekorral? Ezekre és még sok kérdésre kerestük a választ. Egy biztos volt, amikor csak annyit mondunk, hogy Apa Úristen! 😉

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Feb 23. | 41 perc

Vajon hogyan érinti a body shaming/testszégyenítés a férfiakat, apákat és a body positive gondolkodásmód lehet-e segítség? Vajon miért beszélnek erről többet a nők? Ezt a témát jártuk most körbe, persze tabuk nélkül... most is sok esetben csak az hajtogattuk, hogy ApaÚristen!

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Feb 10. | 32 perc

Mi változik a férfiakban miután édesapák lesznek? Mit gondolnak az apák a szerelmükről miután édesanya lesz? Hogyan találjuk meg helyünket az apa és a férj szerep között lavírozva? Ezeket kérdeztétek tőlünk, mi pedig igyekeztünk a legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján válaszolni. Ismét egy olyan beszélgetés születetett melynek a végén csak annyit mondtunk, hogy ApaÚristen!

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Jan 26. | 45 perc

Hogyan teltek az ünnepek, milyen szokások és tradíciók uralkodnak az Apáknál? Ezzel és még sok izgalmas témával indul az év első epizódja. Tarts velünk az évindító epizódban!

Most is őszintén, viccesen, tabuk nélkül mondjuk, hogy Apa Úristen!😉

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Jan 12. | 44 perc

Az ünnepek alkalmával úgy gondoltunk most nem csak nektek, hanem gyermekeiteknek is hozunk egy kis meglepetést. Dávid kislányainak kedvenc meséit, verseit hoztuk el nektek. Fogadjátok sok szeretettel! Boldog békés karácsonyt kívánunk! Balázs és Dávid

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Dec 25. | 2 perc