Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

#012 - Magyarország 2040-ben: Egy fiatal fideszes víziója - Guledza Dominik

Vissza

#012 - Magyarország 2040-ben: Egy fiatal fideszes víziója - Guledza Dominik

Oct 16. | 78 perc

Társadalom és kultúra
00:00:00
/
01:18:23

Milyennek képzeli egy 20 éves fideszes a jövőnket? Merre kell haladnia hazánknak és a világnak a következő évtizedekben?

A jelenlegi kormány megdönthetetlennek tűnik, Orbán Viktor, illetve a Fidesz hosszú távra rendezkedett be. A miniszterelnök elvileg 2034-ig tervezi a kormányzást, de nyáron azt is nyilatkozta már, hogy ha mindent jól csinálnak, akkor a jövő évi tusványosi táborban beszélhet nyugodtan a 2030 és 2040 közötti tervekről is. Ha az elmúlt 13 év után a következő 17 évben is a Fidesz lesz hatalmon, érdemes megismerni a fideszes fiatalság elképzeléseit a jövőről. Mai vendégem a Brocasterz stúdiójában Guledza Dominik, aki mindössze 20 éves, nemrég végezte el az MCC (Mathias Corvinus Collegium) közéleti programját, majd pedig csatlakozott a budapesti, 12. kerületi Fideszhez.

Mit gondol azokról a témákró (atomfegyverek, klímaváltozás, mesterséges intelligencia, genetikai tervezés), amelyekről mindenkinek kell valami elképzeléssel rendelkeznei, aki politikusként befolyásolni akarja a sorsunkat? Növekedhetnek-e a fizetések itthon? És mi lehetne Magyarország nagy közös álma? Ezeket és sok egyéb témát is érintettünk. - A TE PODCASTOD

https://linktr.ee/atepodcastod

Iratkozz fel, és oszd meg a beszélgetést ismerőseiddel!

Tovább a podcast oldalára