Grillezés a városban
Jun 02. | 40 perc
Statler&Waldorf
Humor
Irodalom
Szórakoztató irodalom
Hírek
Műszaki újdonságok
Tudomány
Technológia
Általában találunk helyet és időt egy jó bográcsozáshoz vagy barbecue-záshoz, de az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján érdemesnek találtuk végiggondolni, milyen módon és alapanyagokból lehetne meghonosítani a BBQ-t (vagy akár a grillezést, ami teljesen más – a szerk.) társasházi környezetben.
(06:14) Kóser és vegán BBQ
(07:33) Kéménybélelés
(08:49) Lakótelepi BBQ verseny
(09:23) BérBQ a lakótelepen
(10:33) BérBQ mint vállalkozás
(11:53) Kártevőírtás és BBQ
(12:14) Együk meg a füstölt csótányt!
(12:20) Lapostetős közBBQ
(13:48) Tetőterasz drónnallopás
(15:30) Lelkatolt grilltetők
(16:32) Gangos BBQ
(16:49) Gangos BBQ kémény
(17:27) Tűzvédelmi szabályzat átalakítás
(18:24) Hússütési kötelezettség a vándoroknak
(19:10) Roadkill cafe
(19:30) Itthon bezzeg még te fizetsz az elütött állatért
(19:52) Mi lehet a városon belüli olcsó BBQ?
(20:39) Galamb
(21:02) Patkányok
(21:32) Patkányszámlálás
(22:23) Házinyúla
(23:04) Nyúlzásokba esünk
(23:45) Tenger(i) malac
(24:12) Szürkemókus invázió
(24:40) Valami a mókusmemóriáról
(25:49) Vadkacsa/holló/varjú
(27:21) Piros (Koi) ponty
(27:54) Paprikás kolbász
(29:12) Kígyó-béka
(29:57) Tücsök és bogár
(30:37) Köret és saláta
(32:57) Faeper
(34:13) Fűszerek a városban
(35:32) Olaj és ecet az olasz étteremből
(37:29) Összefoglaló
(39:05) Bónusz track
Tovább a podcast oldalára