Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Grillezés a városban

Vissza

Grillezés a városban

Jun 02. | 40 perc

Statler&Waldorf

Humor Irodalom Szórakoztató irodalom Hírek Műszaki újdonságok Tudomány Technológia
00:00:00
/
00:40:41
Általában találunk helyet és időt egy jó bográcsozáshoz vagy barbecue-záshoz, de az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján érdemesnek találtuk végiggondolni, milyen módon és alapanyagokból lehetne meghonosítani a BBQ-t (vagy akár a grillezést, ami teljesen más – a szerk.) társasházi környezetben. (06:14) Kóser és vegán BBQ (07:33) Kéménybélelés (08:49) Lakótelepi BBQ verseny (09:23) BérBQ a lakótelepen (10:33) BérBQ mint vállalkozás (11:53) Kártevőírtás és BBQ (12:14) Együk meg a füstölt csótányt! (12:20) Lapostetős közBBQ (13:48) Tetőterasz drónnallopás (15:30) Lelkatolt grilltetők (16:32) Gangos BBQ (16:49) Gangos BBQ kémény (17:27) Tűzvédelmi szabályzat átalakítás (18:24) Hússütési kötelezettség a vándoroknak (19:10) Roadkill cafe (19:30) Itthon bezzeg még te fizetsz az elütött állatért (19:52) Mi lehet a városon belüli olcsó BBQ? (20:39) Galamb (21:02) Patkányok (21:32) Patkányszámlálás (22:23) Házinyúla (23:04) Nyúlzásokba esünk (23:45) Tenger(i) malac (24:12) Szürkemókus invázió (24:40) Valami a mókusmemóriáról (25:49) Vadkacsa/holló/varjú (27:21) Piros (Koi) ponty (27:54) Paprikás kolbász (29:12) Kígyó-béka (29:57) Tücsök és bogár (30:37) Köret és saláta (32:57) Faeper (34:13) Fűszerek a városban (35:32) Olaj és ecet az olasz étteremből (37:29) Összefoglaló (39:05) Bónusz track
Tovább a podcast oldalára