Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Így AJÁNDÉKOZZ mesekönyvet! Saját titkos receptem a könyvajándékozáshoz

Vissza

Így AJÁNDÉKOZZ mesekönyvet! Saját titkos receptem a könyvajándékozáshoz

Dec 07. | 26 perc

Bukkancs

Gyerekek és család Nevelés Társadalom és kultúra
00:00:00
/
00:26:29

Egy jó gyerekkönyv mindig tökéletes ajándék – vagy mégsem?

Ha néhány egyszerű szempontot fejben tartunk, akkor biztosan életre szóló élményt okozunk majd az ajándékkönyveinkkel kisebb könyvfalóinknak (vagy akár nagyra nőtt meserajongóknak is)!

Ebből az epizódból megtudhatod, hogy

  • szerintem miért hasonlít az ajándékönyv-vásárlás az amerikai forró csokikhoz,
  • mik azok a gyerekkönyvek, amikkel eddig még SOSEM lőttem félre,
  • és hogy mi az a három mentőkérdés, amit akkor vetek be, ha igazán biztos akarok lenni a könyvválasztásomban!

Ezeknek az apró tippeknek a segítségével garantáltan zsizsegni fog az ajándékkönyvedtől a gyerkőcöd – akár karácsonykor, akár az év bármelyik más ünnepén!

DÖNTSD EL TE, MILYEN LESZ A VARÁZSVILÁGOK 2024-BEN!

Rengeteget segítesz azzal, ha kitöltöd ezt a rövid kérdőívet, amiben elárulhatod, hogy TE mit szeretsz (és mit nem!) ebben a podcastben, és hogy mi változzon a jövőben!

Töltsd ki itt: https://cbxxcta5dee.typeform.com/to/U1e0Johf

LEVELEZZÜNK? LEVELEZZÜNK!

Iratkozz fel TE is Magyarország legmesésebb heti hírlevelére, amiben programajánlóktól egyperces svéd leckékig és exkluzív ajánlatokig mindent IS megtalálsz! Sőt, még egy AJÁNDÉK mesenapló-sablont is kapsz, ha becsatlakozol! Kukkants bele az eddigi hírlevelekbe és iratkozz fel itt: https://www.bukkancs.hu/hirlevel

FEDEZD FEL ANNI ÉS DINÓ ADVENTI FOGLALKOZTATÓJÁT! Ha jól jönne egy igazán karácsonyvárós hangulatú foglalkoztató otthon – amit ráadásul csak egyszer kell letöltened, és utána AKÁRHÁNYSZOR kinyomtathatod! – akkor ismerd meg Anni és Dinó mesés foglalkoztatóját: egy szépségesen illusztrált, nyolcoldalas feladatgyűjteményt az A varázslatos térkép hangosmesém alapján! Nézz bele itt: https://www.bukkancs.hu/foglalkoztato

LEGYÉL A PATRÓNUSOM! Szeretnéd minden hónapban egy ÚJ MESÉVEL meglepni a könyvfalóidat? Akkor kukkants át a Varázsvilágok PATREON-oldalára, ahol havonta egy-két kávé áráért heti videós ajánlókat fogsz kapni tőlem a kedvenc meséimről ÉS minden hónap elején egy ÚJ, friss és ropogós hangosmese vagy letölthető mese is várni fog!

Fedezd fel ITT: https://www.patreon.com/varazsvilagok KÖSZÖNÖM A BOOKLINE KIDSNEK AZ EPIZÓD TÁMOGATÁSÁT! Olyan jó, hogy már ilyen segítségünk is vannak a minőségi mesék választásában, mint a Bookline KIDS – ahol szakértők és pszichológusok választják ki gondosan a leglélekápolóbb gyerekkönyveket a hazai kínálatból! És ha átnéztek erre az oldalra: https://bookline.hu/sortlist/sortlist.action?id=28695&page=1, most az év top 12 gyerekkönyvét is összeválogatták nekünk! Úgyhogy böngészésre fel – és éljenek a szuper mesekönyvek!

KÖSZÖNÖM A LINEN LINESNAK AZ EPIZÓD TÁMOGATÁSÁT!

Néhány éve ismerkedtünk össze a LNEN LINES Flórájával, azóta meg számos gyönyörű lakásdekorációt gyűjtöttem már be tőle: mindegyik természetes anyagokból, letisztultak és igazán mesések! Fedezd fel magadnak te is a sok csudaságot a https://www.linenlines.hu oldalon, és ha valamibe beleszeretsz, most 20%-kal olcsóbban beszerezheted a “VARÁZSVILÁG20” kuponkóddal! Juhúúú!

ÉRDEKEL, MIT GONDOLSZ! Ha bármilyen gondolatod ébredt erről az epizódról, írd meg nekem a varazsvilagok@bukkancs.hu-ra, vagy keress meg itt: https://www.instagram.hu/bukkancs https://www.facebook.com/varazsvilagok https://www.bukkancs.hu/varazsvilagok-a-bukkancs-meses-podcastje/ <- psszt, itt feliratkozhatsz a HÍRLEVELEMRE is!

A VARÁZSVILÁGOK médiatámogatója a Minimag lifestyle magazin. Senkit nem hagynak unatkozni! https://www.minimag.hu

Tovább a podcast oldalára