Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

TÚL SOK KÖNYVÜNK VAN?! Tippek és trükkök elszabadult házi könyvtárakhoz

Vissza

TÚL SOK KÖNYVÜNK VAN?! Tippek és trükkök elszabadult házi könyvtárakhoz

Nov 09. | 24 perc

Bukkancs

Gyerekek és család Nevelés Társadalom és kultúra
00:00:00
/
00:24:15

Ha eszedbe jutott már valaha, hogy lassanként elárasztja az otthonotokat a rengeteg mesekönyv, amit beszereztetek az évek alatt...

...akkor ez az epizód neked szól! ⭐️ Fedezz fel benne néhány egészen praktikus ötletet és módszert, amiknek segítségével a legrakoncátlanabb könyvkészletet is könnyen gatyába rázhasd:

  • egy három lépéses minifolyamatot, aminek segítségével gondosan és átláthatóan szortírozhatod majd a mesetáratokat,
  • öt apró ötletet, hogy a megmaradt meséket hogyan tárold (és készítsd elő az olvasásra!) az otthonodban,
  • és egy maréknyi személyes példát és anekdotát arról, hogy NÁLUNK hogyan néz ki ez az egész!

HA ÚGY ÉRZED, ADOTT NEKED VALAMIT EZ AZ EPIZÓD...

...akkor légy szíves, hagyj egy értékelést Spotify-on vagy Apple Podcastsen – vagy oszd meg egy barátoddal a Varázsvilágok hírét! Annyira hálás leszek érte, hogy csak na!

LEVELEZZÜNK? LEVELEZZÜNK! Minden héten küldök egy (vagy két) Bukkancs-levelet a feliratkozóim VIP-klubjának, amiből nemcsak a Varázsvilágok podcast HÁTTÉRTITKAIT tudhatod meg, hanem LEGMESÉSEBB programötleteimet, kedvenc SVÉD szavaimat és exkluzív KEDVEZMÉNYEKET is kaphatsz! Csatlakozz be mielőbb, és azonnal a virtuális postafiókodban fog landolni egy nyomtatható MESENAPLÓ-sablon is! Mindezt INGYEN, csak úgy!

Iratkozz fel ITT:

https://www.bukkancs.hu/hirlevel

LEGYÉL A PATRÓNUSOM!

Szeretnéd minden héten egy EXKLUZÍV meseajánlós vidit kapni tőlem? Akkor kukkants át a Varázsvilágok PATREON-oldalára, ahol havonta egy-két kávé áráért heti videós ajánlókat fogsz kapni a kedvenc meséinkről ÉS minden hónap elején egy ÚJ, friss és ropogós hangosmese is várni fog!

Fedezd fel ITT:

https://www.patreon.com/varazsvilagok

KÖSZÖNJÜK A MYMINIVERSUMNAK AZ EPIZÓD TÁMOGATÁSÁT!

Annyira gyönyörű könyvespolcokat találtok a MyMiniversum oldalán, hogy azt én szóval úgysem tudnám elmondani – ráadásul nem csak szépek, hanem gyerekbarát kialakításúak is! Fedezd fel magadnak őket a www.myminiversum.hu oldalon, és használd a "mymini10" kuponkódot 2023. december 15-ig, hogy 10% kedvezménnyel szerezhesd be a kiszemelt mesepolcodat! Köszönjük, MyMiniversum!

Láttad már a vadiúj ✨ VARÁZSPOR-dobozunkat ✨ a Bödön Boxszal? Ebben az igazán megigéző ajándékdobozban mindent megtalálsz, ami egy kellemes őszi-téli délutánhoz kell az egész családnak: 3D-s bogármodell és terülő színező a kicsiknek, bűbájos kitűző és gyertya a nagyoknak, tea és csoki mindenkinek! És ha még a VARÁZS10 kuponkódot is bepötyögöd vásárlásnál, akkor 10%-kal olcsóbban veheted meg ezt a dobozt (meg persze bármi mást a Bödön Box kínálatából)!

CSAPJ LE A VARÁZDOBOZUNKRA ITT:

https://bodonbox.hu/collections/all/products/varazspor-box

A VARÁZSVILÁGOK médiatámogatója a Minimag lifestyle magazin. Senkit nem hagynak unatkozni!

https://www.minimag.hu

Tovább a podcast oldalára