Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Mennyit számít a MESÉINK KÉPI VILÁGA? Beszélgetés Török Jutta illusztrátorral

Vissza

Mennyit számít a MESÉINK KÉPI VILÁGA? Beszélgetés Török Jutta illusztrátorral

Nov 01. | 36 perc

Bukkancs

Gyerekek és család Nevelés Társadalom és kultúra
00:00:00
/
00:36:24

Egyre több olyan gyerekkönyv kerül a boltokba, amelyekben nemcsak a szöveg, hanem a képi világ IS lenyűgöző – de miért számít ez?!

Milyen hatással van a gyerkőceinkre, ha gazdagon illusztrált kiadványokat olvasunk velük együtt?

Több kedvük lesz-e alkotni maguktól? És ha igen, mivel segíthetjük őket?

…Az összes fenti kérdésre (és persze sok-sok másikra!) megtalálod a választ ebben a Varázsvilágok-epizódban, ahol Török Jutta illusztrátorral, grafikussal és egykori gyerekkönyvesbolt-vezetővel beszélgetünk legszebb mesekönyveinkről, a közös családi alkotások hozzávalóiról és arról, miért kell minden családba egy tisztességes ragasztópisztoly ????

FEDEZD FEL JUTTA ALKOTÁSAIT ITT:

https://www.juttatorok.com

https://www.instagram.com/jutta.torok

TETSZETT EZ AZ EPIZÓD? AKKOR A HÍRLEVELEM IS TETSZENE!

Minden héten küldök egy-két Bukkancs-levelet, amiből nemcsak a podcast HÁTTÉRTITKAIT tudhatod meg, hanem LEGMESÉSEBB programötleteimet, kedvenc SVÉD szavaimat és exkluzív KEDVEZMÉNYEKET! Csatlakozz be mielőbb, és azonnal a virtuális postafiókodban fog landolni egy nyomtatható MESENAPLÓ-sablon is! Mindezt INGYEN, csak úgy!

Iratkozz fel ITT:

https://www.bukkancs.hu/hirlevel

LEGYÉL A PATRÓNUSOM!

Szeretnéd minden hónapban egy ÚJ HANGOSMESÉVEL meglepni a könyvfalóidat? Akkor kukkants át a Varázsvilágok PATREON-oldalára, ahol havonta egy-két kávé áráért heti videós ajánlókat fogsz kapni tőlem a kedvenc meséimről ÉS minden hónap elején egy ÚJ, friss és ropogós hangosmese is várni fog!

Fedezd fel ITT:

https://www.patreon.com/varazsvilagok

KÖSZÖNJÜK A BÖDÖN BOXNAK ÉS A LINEN LINESNAK AZ EPIZÓD TÁMOGATÁSÁT!

Láttad már a vadiúj ✨ VARÁZSPOR-dobozunkat ✨ a Bödön Boxszal? Ebben az igazán megigéző ajándékdobozban mindent megtalálsz, ami egy kellemes őszi-téli délutánhoz kell az egész családnak: 3D-s bogármodell és terülő színező a kicsiknek, bűbájos kitűző és gyertya a nagyoknak, tea és csoki mindenkinek! És ha még a VARÁZS10 kuponkódot is bepötyögöd vásárlásnál, akkor 10%-kal olcsóbban veheted meg ezt a dobozt (meg persze bármi mást a Bödön Box kínálatából)!

CSAPJ LE A VARÁZDOBOZUNKRA ITT:

https://bodonbox.hu/collections/all/products/varazspor-box

A Linen Linestól pedig továbbra is mindenfajta gyönyörű, letisztult (és környezetbarát!) lakásdekorterméket beszerezhetsz – mindenképp böngészd át a kínálatot Flóra webboltjában, mert lassanként a karácsonyi újdonságok is felkerülnek! Köztük egy MESÉS újdonsággal, de psszt, többet nem mondhatok! ???? És itt is aranyat ér a VARÁZSVILÁG20 kuponkód, amivel 20% kedvezményt kaphatsz arra, amit csak akarsz… Szóval uccu neki, irány a Linen Lines!

FEDEZD FEL FLÓRA CSODÁIT ITT:

https://linenlines.hu/

A VARÁZSVILÁGOK médiatámogatója a Minimag lifestyle magazin. Senkit nem hagynak unatkozni!

https://www.minimag.hu

Tovább a podcast oldalára