Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

#4 Varázspálca díj - 100 csodás pedagógust keresünk!

Vissza

#4 Varázspálca díj - 100 csodás pedagógust keresünk!

Feb 24. | 30 perc

Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért

Oktatás Egészség és fitnesz Orvostudomány
00:00:00
/
00:30:08

Mitől csodás egy pedagógus? 

-       Hogy szívvel-lélekkel odaáll egy diabos család és gyerek mellé. 

-       Megtanulja és vállalja a diab-gondozással járó pluszfeladatokat - a gyerekért. Mert érzi, hogy neki erre van szüksége. 

-       És nem gondolkodik, mérlegel, hanem ösztönösen segít. 

-       Mert szereti a gyerekünket - és ezen nem változtat a diabétesz diagnózis sem.

Sokan vannak, akik csendesen teszik ezt nap mint nap - és évről évre egyre többen lesznek. Neki köszönhetjük, hogy gyerekeink bölcsibe, oviba, iskolába járhatnak éppen ugyanúgy, mint a diagnózis előtt. És a Varázspálca-díjjal: köszönjük is!

 

A díjról, a jelölésről és arról, ami mögötte van, Kocsisné Gál Csilla, a Szurikáta Alapítvány vezetője, a díj alapítója mesél a Szuri sztoriban. 

Jelöld a díjra te is kedves bölcsis gondozódat, óvónénidet, dadusodat, tanító nénidet, ped.asszisztensedet - vagy akár egy egész intézményt! Részletek, korábbi díjazottak és inspiráció mindenkinek a Szuri-sztori #4. epizódjában!

 

SZURI-SZTORI - a diabétesz podcast a Szurikáta Alapítványtól! 

Tudomány, történelem, történetek, sorsok, találmányok, módszerek, gyógyszerek, életek, ételek. Kérdések és válaszok – diabéteszről, nem csak diabosoknak. 

A SZURI-SZTORI podcastben mindent megkérdezünk, ami egy diabos szülő számára fontos – orvosoktól, szülőktől, gyerekektől. Hallgatni arany:) 

Tovább a podcast oldalára