Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?

Summerfall Podcast

Summerfall Médiacsoport

Vissza

Summerfall Podcast

Summerfall Médiacsoport

Üzlet Nonprofit

A Summerfall Médiacsoport 1-2-3 hetente megjelenő beszélgetős podcast műsora, ahol mindenről is szó esik. Általában érdekes és adott részhez vonatkozó témák kibeszélése, vagy csak véletlenszerű spontán felvetések és azok kibeszélése a részekben. Témafüggetlenül, politikamentesen. Magyarul, az átlaghallgatónak címezve. 2023-tól új köntösben! Néhány epizód termékmegjelenítést tartalmazhat. A két műsorvezető: Savanya Sándor és Barna Bence

Epizódok

1-10 megjelenítése a(z) 10 elemből.

Tüske Bálintéktól (Tinirock), Fluimucil Ábelen át, egészen Matthew Morris-ig - ha lehetne egy listát írni azokról a gyerekekről akiket csak addig "sztároltak" ameddig fel nem nőttek, egy csomó nevet lehetne találni a földön. Mennyire éri meg fiatalon karriert indítani? A tehetségkutatók vagy a színház ad nagyobb biztonságot? Többek között ezek a témák is felmerültek.


A műsorszám termékmegjelenítést tartalmazhat.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Ha nincs cirkusz, hol van a cirkusz? Ha szünet van ki foglalkozik az állatokkal? Vajon megharaphatja a ló az artistát egy műsorszám közben?

Többek között erről (is) kérdeztük Beke Lászlót 2016-ban, aki a Donnert család kötelékébe tartozik, és a felvétel készültekor Lovaszsonglőr illetve a Horror-cirkusz műsorszámokban jeleskedett.


A műsorszám termékmegjelenítést tartalmazhat.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Sanyiék egy vendégbeszélgetés során jutottak oda, hogy beszélgetőpartnerüktől megkérdezték, hogy gondolkodik a Vegán étrendről.


A műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A Google a biztonságos internetezésre próbálja nevelni a szülőket. Mi pedig elmeséljük a saját szemszögünkből mit látunk helyesnek. Beszélünk arról is, hogy mi hogyan találkoztunk először a világhálóval, és hogyan került a kezünkbe először a telefon... Storytime. Megint... 

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Sanyi végre színre lépett, és itt volt velünk (majdnem) végig.
Ebben az adásban a csatorna jövőjéről, a közös múltról, az elérésről beszélünk.
Szuperül.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Sanyi nem szereti visszahallani a hangját, az MM Network előtt 4 projekt készült, a trollkodás sülhet el jól is... Ezek mind megtalálhatóak ebben az epizódban. Most nem Summerfall, hanem MM Network, ráadásul egy olyan adás, amit eddig soha nem hallottatok még, mert nem jelent meg egészen mostanáig. Hosszú, de tartalmas.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Röviden a csatornáról, a várható tartalomról és arról ahogyan ezt az egészet tervezzük a jövőben.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A várható tartalomról...
Jön a Summerfall Music, a SummerfallFM, a Summerfall Roleplay System és a Summerfall Esports is.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

2011-ben járunk, azaz jó 10 évvel ezelőtt. Az akkor FM Cafe-val kezdődött minden, legalább is amit ma ismerhettek belőle. Az FM Cafe egy privát médiaközösségként indult pár utcabeli gyerek összefogásával, m elyet később az FM Cafe Media és FM Cafe Corporation követett. 2012-ben az FM Cafe Kids majd azután pedig a CyberKids gyermekközösség meghatározó szerepet töltött be egyes barátságok kialakulásában, de az FM Cafe Rádió és a mellékes projektek is ide lettek volna sorolhatók...

Aztán egy nap megváltozott minden. Egyik alapító tagunk Dóri kiválásával (aki kiköltözött nyugatra a családdal) megszűnt létezni az FM Cafe. Sokáig próbáltunk újabb és újabb közösségi réteget kialakítani de ez eddig nem jött össze.

Idén az FM Cafe alapjaira építkezve elindult a Summerfall Interactive aminek egy a célja: Ti, fiatalok.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00