86. epizód: Értékes idő és egészséges étel, amit adok! (Vendég: Árvai Anita)
May 01. | 32 perc
Társadalom és kultúra
86. epizód: Értékes idő és egészséges étel, amit adok! (Vendég: Árvai Anita)
Április 1-je van, de nem tréfálunk; terítékre kerül egy nagy bugyor sóska, plusz a szerkesztő kedvence, a rántott csirkecomb jó sok prézlivel.
Kipróbáltuk, vajon mi sül ki abból, ha a húsevő "ragadozó", a vegetáriánus és egy vegán összeül beszélgetni a táplálkozásról és a harmóniáról.
Nem szemérmeskedtünk, bátran körbejártuk a disznóvágáson tocsogó vér emlékképeit is. Nem csak, hogy élve megúsztuk, sokat tanultunk a beszélgetésből.
Az éppen ma 4 éve megnyílt Veganeeta Home, a vegán étterem megálmodójával, Árvai Anitával vettük át, miben is áll a balatonivá-válás, a vidéki élet és az állati-mentes táplálkozás.
Étteremről, állatvédelemről, betegségről és egészségről beszélgetve szépen kibomlik a különös átváltozás története.
Hogyan alakult át lassacskán a Nagykőrösön született kosztümös jogász, dr. Árvai kötényes Veganeetává, aki balatoni étteremnek látszó zarándokhelyet hoz létre és így találja meg igazi önmagát.
Hogy manapság mi jelenti számára a sikert, azt a szeretet többszöri említésével írja körül és persze legújabb projektjéről, a Jövő Nőjéről is lelkesen beszél. Holnap éppen Tapasztó Orsi lesz a vendége.
A helyszín a vegánok balatoni Mekkája, Anita saját étterme Almádiban.
#100szobanveszprem
#jövőnője #veganism #veganlife #vegánélet #hósmentes #állatimentes #vegánétterem #veganeeta #Almádi #árvaianita #pszichoterápia
#veszpréminfo #podcastmagyarul #veszprempodcast #veszprembalaton2023 #megkerülhetetlen #stúdióveszprémpodcast #veszpréminfo #balaton #hellobalaton #veszprém #ilovebalaton #welovebalaton #csodalatosbalaton #helloveszprem #tapasztóorsi
Tovább a podcast oldalára