Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?

Sport TV podcast

Sport TV

Vissza

Sport TV podcast

Sport TV

Sport

Podcastek kézilabda, labdarúgás, NFL, UFC és sokminden más témában. Mindenről, ami a Sport TV-n előfordul!

Epizódok

1-10 megjelenítése a(z) 719 elemből.
A Juventus vezetőségének lemondása volt a mai beszélgetésünk fő témája. Andris segítségével végigvettük, mi vezetett idáig, és milyen következményekkel járhat az ügyészségi vizsgálat a torinóiaknál. És persze a vb sem maradhatott ki a legújabb Favoritából.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
A legnagyobb esélyes Brazília két mérkőzésen még csak kaput eltaláló lövést sem engedett a riválisoknak a vébén, elöl meg elképesztő a választék. De mi lesz itt, ha még Neymar is felépül?! Emellett az adásból kiderül, ki a németek új Bierhoffja, és neki milyen kalandjai voltak a fogakkal, de az öregen verekedő belgák is kapnak néhány keresetlen szót.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Már a második csoportkörnél tart a labdarúgó-világbajnokság, vannak bőven érdekességek pályán és pályán kívül is. Elindult a Shaqről szóló dokumentumfilm, amire nagyon kíváncsiak vagyunk.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Mai adásunkban a vb csoportkörének első fordulójáról beszélgettünk. Többek között szó esett sérülésekről, bírókról, sztárokról, egy kardról és a "dohai tragédiáról" is. Eseményekben nem volt hiány, ahogy meglepő eredményekből sem.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Az olasz foci pihen, mi viszont itt vagyunk, és a következő témákkal jövünk:  összegezzük az őszt, kiegészítve személyes élményekkel és benyomásokkal. Beszélünk átigazolási hírekről, és a vb-ről is minden mennyiségben. De természetesen a fenti kérdésre is választ kap, aki meghallgatja az eheti Favoritát.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Pár napja elkezdődött a világbajnokság. Bár az eddigiek alapján nehéz általános következtetéseket levonni a tornáról, azért jó mérkőzéseknek, furcsaságoknak így sem voltunk híján. Az viszont továbbra is látszik (vagy legalább úgy tűnik), hogy a 2026-os létszámemelés rendkívül elhibázott döntés, annak ellenére, hogy a szaúdiak történelmi sikert arattak Argentína ellen. 
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Ízelítő a Kézivezérlésből avagy ezeket a témákat boncolgatta Ágai Kis András és Borsos Attila a SportTV kézilabdás podcastjában: - Gjekstadot hírbe hozták a Győrrel - mennyire lejtett a (majdnem) hazai pálya az Eb-bronzmeccsen? - Kirsner, Pálinger és Mocsai is a magyarázatot keresi
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Újra csatlakozott szerkesztőségünk legendája, Rochy Zoltán, akivel beszélgettünk a katari labdarúgó-világbajnokságról, Ronaldo végül teljes egészében nyilvánosságra kerülő riportjáról, Dzsudzsák Balázs válogatott búcsújáról, meg a Spartatlonról is.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Két nap és kezdődik a világbajnokság! Heti második adásunkban így már a katari torna volt az egyetlen téma, első körben az A-csoport csapatairól beszéltünk, Katarról, Ecuadorról, Szenegálról és a holland kapuskérdésről, de azért Gareth Southgate jövője is szóba került.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Győzelemmel és minden idők második leggyengébb szereplésével zárult számunkra a női kézilabda Európa-bajnokság. Ágai Kis András és Borsos Attila az okokat kereste a SportTV kézilabdás podcastjában.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00