Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

SpiroCast II évfolyam 8 adás: Az irodalom fecskéje - beszélgetés Varga Lóránt közösségi íróval

Vissza

SpiroCast II évfolyam 8 adás: Az irodalom fecskéje - beszélgetés Varga Lóránt közösségi íróval

Sep 14. | 103 perc

Vallás és spiritualitás Spiritualitás
00:00:00
/
01:43:04

Mindig kell egy első fecske. Aztán még egy, és még egy. 

Ebben az adásban egy olyan vendéggel beszélgetünk, aki a XXI. század újfajta irodalmi modelljének egyik első képviselője Magyarországon. Varga Lóránt – mert róla van szó – számos könyv, színdarab és novella szerzője 2017 óta közösségi íróként alkot. Vele beszélgettünk a művészetekről, az irodalomról, az alkotás folyamatáról, és arról, hogy mi fán terem a közösségi író és olvasó, ő hogyan lett közösségi íróvá, és Te – kedves Hallgató – hogyan lehetsz közösségi olvasó (ha akarsz). 

Ez az epizód mindenkinek érdekes: aki ír, aki olvas, aki más terüeletn alkot, vagy aki szeretni élvezni az alkotásokat, vagy egyszerűen nyitott az új(szerű), formabontó megoldásokra, megközelítésre. 

Varga Lórántot elérheted a Facebookon, a Naplóránt profil alatt, a www.vargalorant.hu és a www.kozossegiiro.hu oldalakon is.

Az epizód rendhagyó módon, egy novellával kezdődik. Ennek értelmezését, elemzését rád hagyjuk, kedves Hallgató, de annyit elárulok, érdemes meghallgatni, mert nem véletlenül került éppen a szerptemberi adás elejére (a szereposztás mindenesetre parádés 😉).

Tovább a podcast oldalára