Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

SpiroCast II. évfolyam 7. adás - HANG ERŐ

Vissza

SpiroCast II. évfolyam 7. adás - HANG ERŐ

Jul 18. | 52 perc

Vallás és spiritualitás Spiritualitás
00:00:00
/
00:52:35

Nyár van. Nem is akármilyen. Amolyan NAGYON NYÁR. Forró és izzasztó. És nemcsak a hőmérsékleti rekordok, hanem azon események miatt is, melyektől egyre több ember homlokán kezd gyöngyözni a verejték. Na, ezekről most sem lesz szó, mert ebből éppen elég dózist kapunk máshonnan. A SpiroCast nem erről szól, hanem arról, hogyan is segítetnénk magunkon, és másokon. Hogyan is hűsíthetnénk magunkat, és ezt a felhevült világot.

Fizikális síkon az ember erre tudja a választ. Mit csinál, ha izzasztó a meleg? Fürdőt vesz. Mindegy, hogy a zuhany alatt, a kádban, egy strand medencéjében, vagy természetes vizeink valamelyikében hűsiti le magát, jobban lesz tőle. De hogyan hűsítsük le lelkeiket?

Erre nyilván több módszer is létezik, de ebben az adásban mi most egyet járunk körül. Merthogy nemcsak testünket, hanem lelkünket is megfüröszthetjük. S míg a verejtékmirigyek termékének hatását a víz, a lélek izzását a hanghullámok képesek enyhíteni. Mert hangban is lehet fürödni.

Persze nem akármilyen hanghullámok képesek erre. De azok biztosan, melyeket mai beszélgetőpartnerink, Németh Gabi és Bordás Anett képesek létrehozni. Gabi hivatásos énekes, énektanár, ayúrvédikus jógaterapeuta, Anett pedig Tibeti hangtál kezelésekkel, stressz oldással, Tantrikus szeánszokkal, illetve párkapcsolati és szexuális tanácsadással, fejlesztéssel foglalkozó szakember.

Ez a két hölgy úttörő abban, amit csinál. Hangfürdőről talán már mindenki hallott, vagy látott olyat, aki hallott erről. De hogy mi mindennel lehet ezt kombilni... A mantraénekléssel, az ayurvédával, és még ... igen ... a naturizmussal is.  És mondja még valaki, hogy nincs új a nap alatt!

Ha kíváncsi vagy a részletekre, hallgasd meg a SpiroCast, a spirodalom.art portál második évfolyamnak hetedik adását! Jó szórakozást kívánunk hozzá!


Bordás Anett elérhetőségei:  

https://www.bordasanett.hu/bordasanett@gmail.com  

Németh Gabi elérhetőségei: 

 https://nemeth-gabriella-szopran7.webnode.hu/

nemeth.gabriella87@gmail.com

Tovább a podcast oldalára