Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Egy tucatnyi magyar startup már a nemzetközi radaron van

Vissza

Egy tucatnyi magyar startup már a nemzetközi radaron van

Nov 16. | 47 perc

Üzlet Vállalkozás
00:00:00
/
00:47:11

Csatlakozz ehhez az epizódhoz, ahol mélyebben belemrülünk a startupok világába a Startup Hungary ügyvezetőjének, Biás Csongornak a szemszögéből. Megtudhatjuk, hogyan került ebbe a pozícióba, és milyen utat járt be a magyar startup ökoszisztémán belül.

Beszélgetünk a kezdetekről, az ökoszisztéma építésről, és arról, hogy milyen kihívásokat és lehetőségeket rejt magába a startup világ. Különös figyelmet fordítunk arra, hogyan jutottak el a vállalkozások a kezdeti lépésektől a nemzetközi sikerekig, és milyen szerepet játszott ebben a Startup Hungary.

A podcast során felvetődő kérdések között szerepel a fundraising, termékmenedzsment, termékfejlesztés, növekedés, valamint a sales és marketinghez kötődő témák. Emellett szóba kerülnek a megfelelő munkaerő felkutatásának kihívásai is, beleértve a fejlesztők és egyéb kulcsfontosságú pozíciók betöltését.

Készülj fel egy izgalmas és tanulságos beszélgetésre, ahol megismerheted a magyar startup ökoszisztéma belső működését és a sikerhez vezető utat.

#StartupHungary #Innováció #VállalkozásFejlesztés #StartUp #MagyarStartup #Podcast

Tovább a podcast oldalára