Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

(HUN) Deliága Ákos: Talk-A-Bot

Vissza

(HUN) Deliága Ákos: Talk-A-Bot

Nov 13. | 38 perc

Üzlet Vállalkozás
00:00:00
/
00:38:56

Üdvözlünk a Growth Magazin podcast csatornáján, ahol most a Talk-A-Bot és annak alapítója, Deliága Ákos története lesz terítéken. Az interjúnkban Ákos mesél arról, hogyan leheltek életet egy olyan ötletbe, amely kezdetben csak egy vágyálom volt, és hogyan hoztak össze egy koncepciót mindössze két nap alatt, hogy bemutassák terméküket a tőzsdén.

🌟 Miért hallgasd ezt a podcastot?

- Fedezd fel, hogyan született meg a Talk-A-Bot ötlete egy New York-i tanulmányúton, és hogyan vált valósággá egy sorsdöntő pillanatban. - Tanuld meg a bátorság és a gyors cselekvés erejét az üzleti világban. - Izgulj végig velünk egy olyan történetet, ahol a cég csak egy prezentációt követően jött létre hivatalosan.

💭 Mit tartalmaz az epizód?

Deliága Ákos és társalapítója, Kajdi Geri küzdelmes, de sikerekkel teli útját a Talk-A-Bot vállalkozással. A bootstrappelésből indult vállalkozás első lépéseit, kihívásait és az első ügyfél megszerzésének izgalmas történetét. Az első három hónapban megvalósult prototípus bemutatását és a növekedési stratégiát.


📅 A Growth Magazin nyomtatásban negyedévente jelenik meg!

Különböző csatornáinkon viszont folyamatosan értesülhetsz a startup világ titkos életéről! Ne maradj le az új epizódjainkról és tartalmakról, iratkozz fel, és kövess minket, hogy folyamatosan értesülj a legfrissebb beszélgetésekről, cikkekről és újdonságokról.

📢 Kövess minket a többi csatornánkon is!

Kérdéseid vannak, vagy szeretnél többet megtudni a startup világ titkos életéről? Látogass el a Growth Magazin hivatalos weboldalára, vagy lépj kapcsolatba velünk közvetlenül az alábbi elérhetőségeken.

Tovább a podcast oldalára