Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

(HUN) Pintye János: Instacar, Csak egy rendszám kell és jönnek az adatok

Vissza

(HUN) Pintye János: Instacar, Csak egy rendszám kell és jönnek az adatok

Nov 12. | 39 perc

Üzlet Vállalkozás
00:00:00
/
00:39:52

Letöltöttem az applikációt, beírtam a rendszámom és ennyi. Már érkeztek is az adatok a futásteljesítményről, a regisztrált óraállásról, az értéktartásról, a műszaki vizsga érvényességéről, szinte mindent láttam és még valamit, amire nem is számítottam: az autóm becsült piaci értékét. A felhasználói élmény pillanatok alatt öt csillagra kúszott fel. Nem volt kérdés számomra, ez az app tudja azt, amit ígér. Bármelyik rendszámot beírva egységes kalkuláció mentén mutatja meg az autók piaci értékét és a vásárláshoz szükséges minden adatát. Villámgyors és határozott értékajánlat, ami mögött halványan ugyan, de szépen körvonalazódik az üzleti modell valódi arca. A Growth Magazin az Instacar ügyvezetőjével készített interjút, aminek teljes anyagát meg is hallgathatod.

📅 A Growth Magazin nyomtatásban negyedévente jelenik meg! Különböző csatornáinkon viszont folyamatosan értesülhetsz a startup világ titkos életéről! Ne maradj le az új epizódjainkról és tartalmakról, iratkozz fel, és kövess minket, hogy folyamatosan értesülj a legfrissebb beszélgetésekről, cikkekről és újdonságokról.

📢 Kövess minket a többi csatornánkon is!

Kérdéseid vannak, vagy szeretnél többet megtudni a startup világ titkos életéről? Látogass el a Growth Magazin hivatalos weboldalára, vagy lépj kapcsolatba velünk közvetlenül az alábbi elérhetőségeken.


Tovább a podcast oldalára