Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

(HUN) Szota Szabolcs: Cristo, A Startup, ami átalakítja a CASCO Piacot

Vissza

(HUN) Szota Szabolcs: Cristo, A Startup, ami átalakítja a CASCO Piacot

Nov 10. | 49 perc

Üzlet Vállalkozás
00:00:00
/
00:49:32

Fedezd fel, hogyan indult el a Cristo útja az egyetemi projekttől a pénzügyi technológia csúcsáig ebben a mélyreható interjúban Szota Szabolccsal, a Cristo ügyvezető igazgatójával. Hallgasd meg a történetet a kezdetektől, amikor egy késői jelentkezés ellenére is sikerült felhívniuk a figyelmet egy gyorsan összerakott üzleti ötletre a luxemburgi Morpheus Cupon. A podcast bemutatja a csapat fejlődését a 2017-es Fintech Show-n elért első helyezéstől egészen a vállalkozás alapításáig, a kezdeti kihívásokon át a piaci megjelenésig.

Szabolcs bepillantást enged a Cristo növekedési stratégiájába, beleértve a befektetési köröket, a nemzetközi partnerekkel való együttműködést, a terjeszkedést és az exit stratégiát. Különös figyelmet fordít arra, hogy a Cristo hogyan vált az eredeti CASCO-orientált alkalmazásból egy minden igényt kielégítő autós szuper appá, valamint hogy miként veszik figyelembe a felhasználóik visszajelzéseit és ötleteit a fejlesztések során.

Kapcsold be ezt az epizódot, ha érdekel, hogy egy startup csapat hogyan válhat piacvezetővé a technológiai innováció és a fogyasztói igények keresztezésével.


📅 A Growth Magazin nyomtatásban negyedévente jelenik meg!

Különböző csatornáinkon viszont folyamatosan értesülhetsz a startup világ titkos életéről! Ne maradj le az új epizódjainkról és tartalmakról, iratkozz fel, és kövess minket, hogy folyamatosan értesülj a legfrissebb beszélgetésekről, cikkekről és újdonságokról.

📢 Kövess minket a többi csatornánkon is!

Kérdéseid vannak, vagy szeretnél többet megtudni a startup világ titkos életéről? Látogass el a Growth Magazin hivatalos weboldalára, vagy lépj kapcsolatba velünk közvetlenül az alábbi elérhetőségeken.


Tovább a podcast oldalára