Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

(HUN) Tóth Benedek: Molin.ai, Három hónap alatt 10 000 felhasználóval bővült a mesterséges intelligencia alapú szövegszerkesztő

Vissza

(HUN) Tóth Benedek: Molin.ai, Három hónap alatt 10 000 felhasználóval bővült a mesterséges intelligencia alapú szövegszerkesztő

Nov 07. | 35 perc

Üzlet Vállalkozás
00:00:00
/
00:35:06

Fedezd fel a Molin.ai-t, az AI alapú szövegszerkesztő platformot, amely mindössze három hónap alatt 10 000 új felhasználóval bővült. A Molin.ai alapítója, Tóth Benedek megosztja velünk az AI platformok jelenét és jövőjét, miközben megválaszolja az egyik legégetőbb kérdést: veszélyezteti-e a mesterséges intelligencia az emberek munkáját?

🚀 Csatlakozz hozzánk, és hallgasd meg, ahogy Benedek elmeséli a Molin.ai hármas alapítócsapatának - Tóth Benedek, testvére Tóth Gergely és Alexandru Rosianu - történetét, akik egy fintech startup után úgy döntöttek, hogy együtt hozzák létre ezt az innovatív vállalkozást.

🛠️ Ismerd meg a kezdeteket, azt hogy milyen kihívásából született meg a Molin.ai ötlete. Egy eszköz, amely képes volt jelentősen megkönnyíteni és felgyorsítani a tartalomkészítést.

🤖 Fedezd fel az AI platformok térhódítását és azok valós hatásait. Benedek elmondja, milyen nehézségekkel kell szembenéznie egy olyan vállalkozásnak, amely egyszerre két startupot futtat, és milyen fontos a felhasználók megfelelő tájékoztatása az AI képességeiről és korlátairól.

📅 A Growth Magazin nyomtatásban negyedévente jelenik meg!Különböző csatornáinkon viszont folyamatosan értesülhetsz a startup világ titkos életéről! Ne maradj le az új epizódjainkról és tartalmakról, iratkozz fel, és kövess minket, hogy folyamatosan értesülj a legfrissebb beszélgetésekről, cikkekről és újdonságokról.

📢 Kövess minket a többi csatornánkon is!Kérdéseid vannak, vagy szeretnél többet megtudni a startup világ titkos életéről? Látogass el a Growth Magazin hivatalos weboldalára, vagy lépj kapcsolatba velünk közvetlenül az alábbi elérhetőségeken.

Tovább a podcast oldalára