Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

(HUN) Györkő Zoltán: Mennyit ér 18 év tapasztalata? - portré -

Vissza

(HUN) Györkő Zoltán: Mennyit ér 18 év tapasztalata? - portré -

Nov 04. | 45 perc

Üzlet Vállalkozás
00:00:00
/
00:45:57

A Balabit története abban a pillanatban vette kezdetét, amikor két egyetemi évfolyamtárs, az informatikai zseni Schleidler Balázs és a mindenre elszánt Györkő Zoltán különös párost alkotva döntött egy startup alapítása mellett.

🎩 Mit hallgathatsz meg nálunk?

  • Az alapítók kalandjait, ahogy különböző szerepekbe bújva próbálják sikerre vinni a vállalkozást.
  • Hogyan került egy klasszikus informatikus mérnök olyan pozíciókba, mint titkárnő, supportos, projektvezető, HR-es, pénzügyes, értékesítő, marketinges, és hogyan vált az ügyvezetővé.
  • Az ötlet szikráját, ami a Balabit alapításához vezetett, és a négy alapító – Schleidler Balázs, Wagner Endre, Magosányi Árpád, és a podcastban szereplő Györkő Zoltán – történetét hallgassátok szeretettel!

  • 📅 A Growth Magazin nyomtatásban negyedévente jelenik meg!
    Különböző csatornáinkon viszont folyamatosan értesülhetsz a startup világ titkos életéről! Ne maradj le az új epizódjainkról és tartalmakról, iratkozz fel, és kövess minket, hogy folyamatosan értesülj a legfrissebb beszélgetésekről, cikkekről és újdonságokról.

    📢 Kövess minket a többi csatornánkon is!
    Kérdéseid vannak, vagy szeretnél többet megtudni a startup világ titkos életéről? Látogass el a Growth Magazin hivatalos weboldalára, vagy lépj kapcsolatba velünk közvetlenül az alábbi elérhetőségeken.

    Előfizetés, webshop: growthmagazin.hu

Tovább a podcast oldalára