Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Miért Ő? 23. rész, Engyel Gábor, fotográfus

Vissza

Miért Ő? 23. rész, Engyel Gábor, fotográfus

Aug 02. | 33 perc

Szabadidő
00:00:00
/
00:33:22

A vendégvárástól a vacsorán át, egészen a menyasszonytánc végéig... Engyel Gábor fotográfussal több éve együtt dolgozunk és idén is már többször segítettük egymás munkáját.

Egy idei esküvőn készült el vele a legutóbbi podcast. Végig beszéltük az aktuális eseményeket, megvitattuk, hogy milyen öltözékben illik egy szolgáltatónak megjelennie, megtippeltük, hogy mennyire lesz bulis a társaság és még nagyon sok minden került szóba.  

Betekintést nyerhettek Gábor munkásságába, hogy miképpen, milyen filozófiával áll egy esküvőhöz vagy ami még fontosabb a Párhoz. Előkészületek, smink, vendégvárás, templomi szertartás, vacsora, nyitótánc, torta, menyasszonytánc. Ezekről, ezek hátteréről beszélgetünk, már amikor voltak szabad perceink, mert egyébként aktívan dolgoztunk. 

Természetesen a rész végén megkérdeztem, hogy Miért Ő, miért Engyel Gábor? De azt gondolom ebből a beszélgetésből maximálisan lejön, hogy miért Ő! :) 

Élmény együtt dolgozni Gáborral és a közös oda-vissza ajánlásból azt szűröm le, hogy neki is az. Így hát nem csak a beszélgetést, de Gábort is ajánlom, mint szolgáltatót és nem csak esküvői témában.

Tovább a podcast oldalára