Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Kollai Bogárka: Ha ebből meg tudtam gyógyulni, akkor merhetek élni

Vissza

Kollai Bogárka: Ha ebből meg tudtam gyógyulni, akkor merhetek élni

Nov 04. | 38 perc

Loréal

Oktatás Önfejlesztés
00:00:00
/
00:38:19

Kollai Bogi 38 éves, kétgyermekes anya, aki jogászként dolgozik egy nemzetközi könyvvizsgáló cégnél. 15 éves korában ismerkedett meg gyermekei édesapjával. Igazi kamasz szerelem volt az övék, de egy év után véget ért. Az egyetemi évek alatt a kapcsolatukat ott folytatták, ahol anno abbamaradt. Karon ülő babájával vette át a jogi diplomáját, három évre rá pedig megszületett a második gyerekük is. A fiatal, kisgyermekes családok klasszikus életét élték, a férj dolgozott, a feleség pedig otthon a gyerekekkel foglalatoskodott. 

Csakhogy egyre távolabb kerültek egymástól, és Bogit hiába viselte meg lelkileg nagyon ez a helyzet, a két kisgyerek mellett nem volt ideje, lehetősége a változtatásra. Végül autoimmun betegsége közbe szólt: kómába esett, és hónapokig tartott a felépülése, újra kellett tanulnia járni, beszélni is. A férjével végül közös megegyezéssel elváltak. Bogi ekkor 30 éves volt. Nyolc évig kereste a nagy őt, a társkeresés összes formáját kipróbálta. Két hosszabb kapcsolat és rengeteg sikertelen randizás után télen egy internetes társkereső oldalon összefutott egy kedves fiatalemberrel, aki, mint kiderült, csak rá várt.

A L'Oréal Paris legendás mondata 2021-ben ünnepli 50. évfordulóját. Podcast-sorozatunkban olyan nőket mutatunk be, akik megküzdöttek azért, hogy ma boldog, kiegyensúlyozott életet élnek. Mert megérdemlik.

Tovább a podcast oldalára