Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Gurics Krisztina: Elhittem, hogy megérdemlem

Vissza

Gurics Krisztina: Elhittem, hogy megérdemlem

Oct 28. | 35 perc

Loréal

Oktatás Önfejlesztés
00:00:00
/
00:35:27

Észre sem veszi, hogy dolgozik, mert minden perc, amit ezzel tölt, örömöt jelent számra. Milyen szerencsés, gondolhatnánk, de nem csak a szerencsén múlik, hogy megtaláljuk életünk különböző területén a harmóniát. Önismeret, önbizalom és kitartás szükséges ahhoz, hogy fontos helyzetekben jól döntsünk. És persze nem ártanak az inspiráló példaképek mint Gurics Krisztina, aki megélte a mélységeket és magasságokat míg végül most 47 évesen kimondhatja: a helyemen vagyok. 

Eredeti szakmáját tekintve sminkes, innen érkezett a női magazinok világába. Szépségszerkesztőként sokáig szárnyalt a munkájában, kiélvezte annak minden pillanatát. Nála okosabban, szórakoztatóbban nem sokan tudnak mesélni Magyarországon a szépségápolás rejtelmeiről. Idővel azonban úgy érezte, elfogyott körülötte a levegő. A kezdeti lelkesedése, az újdonság varázsa rutinná szelídült, megváltozott a szakmai környezet is és egyre küzdelmesebb lett számára a kreatív alkotás. Amikor 2019 októberében kirúgták, a szabadúszó létet választotta. Ebben sokat segített, hogy sikerült a nagyobb értékű lakását egy kisebbre cserélni és a megmaradt pénzből elkezdte önmagát megvalósítani. Az aromaterapeuta végzettsége mellé számos önfejlesztő módszert is kitanult,  szabadságát visszakapva segítő vált belőle. Nőknek segít megtalálni a belső és külső szépséget, a harmóniát. Gyerekkora óta hobbiszinten festett, mára már ez is komoly hivatás és nem utolsósorban anyagi bevételi forrás is számára.

A L'Oréal Paris legendás mondata 2021-ben ünnepli 50. évfordulóját. Podcast-sorozatunkban olyan nőket mutatunk be, akik megküzdöttek azért, hogy ma boldog, kiegyensúlyozott életet élnek. Mert megérdemlik. 

Tovább a podcast oldalára