Kotyogós specialty - pizza king
May 30. | 97 perc
kotyogospodcast@gmail.com (Kotyogós Podcast)
Humor
Társadalom és kultúra
Helyek és utazás
Technológia
- Van-e nápolyi pizza hype?
- pizza evolúciónk
- víz, élesztő, víz
- Gozney
- Vito Iacopelli - pizzás YouTuber
- Melyik paradicsom ideális?
- pizzafeltétek
- mozzarella tapasztalataink
- kis extra: parmezán, friss feketebors
- PizzApp+
- biga és poolish előtészták
- hidratáció
- hajtogatás, laminálás
- levegő is a pizza része
- kelesztés, érlelés
- Ooni
- Cozze
- Miben számít a kő?
- hőmérséklet
- Mit sütünk még pizzán kívül?
- fal- és sziklamászás
Twitterünk - Kotyogós podcast official
Antenna twitteren
Gergő twitteren
Írhatsz nekünk e-mailt: kotyogospodcast@gmail.com
Ha meghívnál minket egy kávéra és ezzel hozzá szeretnél férni a specialty tartalmunkhoz megjelenés pillanatában:
Patreon támogatás
Ha beszélgetni akartok velünk és hallgatótársaitokkal akkor Telegramon is megtehetitek ha a "t pont me per kotyogos"-ra mentek.
Tovább a podcast oldalára