Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Az alvás szuperereje: Regeneráció, stresszkezelés és AI a hétköznapokban

Vissza

Az alvás szuperereje: Regeneráció, stresszkezelés és AI a hétköznapokban

Jul 25. | 47 perc

Showcast Media

Üzlet Menedzsment Oktatás Önfejlesztés
00:00:00
/
00:47:49

Ebben az izgalmas epizódban Kun Zoltán, előadó és megbízott egyetemi oktató osztja meg velünk értékes meglátásait a stressz, alvás és regeneráció témakörében. Zoltán feltárja előttünk, hogy a stressz valójában folyamatosan jelen van életünkben, még akkor is, amikor nem érzékeljük közvetlenül. Bemutatja a legmodernebb stresszmérési technológiákat, különös tekintettel a professzionális EKG készülékekre, amelyek segítségével pontosabb képet kaphatunk szervezetünk állapotáról.

Az epizód során mélyrehatóan foglalkozunk az alvás minőségének kulcsfontosságú szerepével a stresszkezelésben és általános jóllétünkben. Zoltán praktikus tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogyan tudunk napközben is hatékonyan regenerálódni és kezelni a stresszt.mellett betekintést nyerünk abba is, hogyan változtatja meg a mesterséges intelligencia a munka világát, és milyen új lehetőségeket teremt számunkra.

Végül, de nem utolsósorban, Zoltán hangsúlyozza a rendszeres fizikai aktivitás fontosságát mind a stresszkezelés, mind az alvásminőség javítása szempontjából. Az epizód során személyes tapasztalatain és szakmai meglátásain keresztül segít megérteni, miért kulcsfontosságú odafigyelni ezekre a területekre a modern, gyorsan változó világunkban, és hogyan tudjuk optimalizálni regenerációnkat a mindennapi életben.

Ha jobban megismernétek Kun Zoltánt is:

Támogató: Streamnet Zrt.
Gyártó: Showcast Media

Tovább a podcast oldalára