Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?

Jelenlét

Impulzív Magazin

Vissza

Jelenlét

Impulzív Magazin

Történelem Egészség és fitnesz

Történetek, élethelyzetek, melyekben jelen vagyunk - együtt, veled.

Epizódok

1-10 megjelenítése a(z) 81 elemből.
Magazinunk podcastjának Női Lét különkiadás-sorozatában egy olyan módszert ismerhetsz meg testközelből, ami – túlzás nélkül mondhatjuk – akár életmentő tudás birtokosává tehet, de mindenképpen minőségibb életet élhetsz általa. Aktuális epizódunk hívószavai: cikluskövetés és Billings-módszer. Teljes cikkünk: Kövess minket: www.facebook.com/impulzivmagazin/ www.instagram.com/impulzivmagazin/?hl=hu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Iratkozzatok fel és értékeljétek csillaggal az adásunkat! Köszönjük!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Legújabb epizódunkkal elstartol a Jelenlét különkiadás-sorozata, amely az igencsak árulkodó Női Lét címet viseli. Ezeknek az epizódoknak az a célja, hogy elmerülhess olyan témákban, amik kifejezetten nőkről nőknek szólnak. Sorozatindító adásunk vendége a hormonokról és azok életünk valamennyi korszakára, valamint vetületére kihatással bíró szerepéről beszél. Főszerkesztőnk, a Női Lét ötletgazdája, Panna ezúttal Szőtsné Vadász Ildikó hormonegyensúly- és funkcionális táplálkozási tanácsadóval ült a mikrofon mögé, hogy együtt próbálják megfejteni és értelmezni a női test jelzéseinek üzenetét. Teljes cikkünk: https://www.impulzivmagazin.hu/noi-let-podcastpremier-a-hormonegyensulyrol-a-rendszeres-ovulacioban-rejlik-a-noi-egeszseg-kulcsa/ Kövess minket: www.facebook.com/impulzivmagazin/ www.instagram.com/impulzivmagazin/?hl=hu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Iratkozzatok fel és értékeljétek csillaggal az adásunkat! Köszönjük!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Visszatért nyári pihenőjéről magazinunk podcastja, a Jelenlét és rögtön egy Extra epizóddal jelentkezik, amelyben főszerkesztőnk, Panna nem mással, mint a Sémáink fogságában sikerkönyv szerzőjével, Vágyi Petrával beszélget. Teljes cikkünk: https://www.impulzivmagazin.hu/vagyi-petra-a-jelenlet-extraban-semaink-fogsagaban-avagy-mit-cipelunk-magunkkal-a-multbol/ Kövess minket: www.facebook.com/impulzivmagazin/ www.instagram.com/impulzivmagazin/?hl=hu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Iratkozzatok fel és értékeljétek csillaggal az adásunkat! Köszönjük!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Nyáron talán többször engedjük meg magunknak azt a luxust, hogy önmagunk felé forduljunk, hogy családi grillezést rendezzünk, hogy időt szorítsunk egy közös koccintásra a barátokkal, vagy csak merjünk néhány órát a vízparton tölteni, kezünkben egy könyvvel, amitől ha mást nem is, de némi énidőt kaphatunk. Elérkezik azonban az a pont az életünkben, amikor az „egy-egy pillanat magamnak” már kevés, és komolyabb váltás szükséges. Többek között ehhez kaphatsz izgalmas iránytűt az aktuális Jelenlét Extrában, amelyben Panna főszerkesztőnk Kovács Eszterrel, a Mat On The Moon közösség alapítójával, a Köszi, jól című könyv szerzőjével beszélget. Teljes cikkünk: https://www.impulzivmagazin.hu/kovacs-eszter-a-jelenlet-extraban-rendszeresen-tegyel-magadert-es-megvaltozik-az-eleted/ Kövess minket: www.facebook.com/impulzivmagazin/ www.instagram.com/impulzivmagazin/?hl=hu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Iratkozzatok fel és értékeljétek csillaggal az adásunkat! Köszönjük!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
„Míg nem tanultam meg önmagamat szeretni, nem tudtam senki mást sem szeretni” – hangzanak fel egy húszéves Madonna-dal sorai a fejemben a legfrissebb Jelenlét Extrát hallgatva. Merthogy aktuális epizódunk egyik központi témája az önszeretet. Fontos fogalmakat és jelenségeket tisztáz és különít el az említett hívószó kapcsán dr. Piczkó Katalin pszichiáter, coach és tréner, a Szeretetkert és a Szeretetkertben önmagunkkal című sikerkönyvek szerzője, akivel főszerkesztőnk, Panna beszélget. Teljes cikkünk: https://www.impulzivmagazin.hu/jelenlet-extra-nem-narcizmus-onmagunkra-figyelni-beszelgetes-dr-piczko-katalinnal/ Kövess minket: www.facebook.com/impulzivmagazin/ www.instagram.com/impulzivmagazin/?hl=hu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Iratkozzatok fel és értékeljétek csillaggal az adásunkat! Köszönjük!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Ha nyár, akkor nyaralás! De nem kell a világ végére utaznod, és nem kell éves hitelbe verned magad, hogy egy közös kiruccanás a családdal, a barátokkal vagy a szerelmeddel erőt adó pufferélmény legyen az év hátralévő, szürkébb hónapjaira. Ebben igyekszik segíteni a Jelenlét nyárra hangoló epizódja. Teljes cikkünk: https://www.impulzivmagazin.hu/legyen-valodi-elmeny-a-nyaralas-tortenetek-es-bakancslistas-tervek-a-jelenletben/ Kövess minket: www.facebook.com/impulzivmagazin/ www.instagram.com/impulzivmagazin/?hl=hu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Iratkozzatok fel és értékeljétek csillaggal az adásunkat! Köszönjük!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
„A dicsérettől jobban érezzük magunkat, a kritikától jobbak leszünk” – idézi egy nemrég olvasott cikk sorait Gillich Panna főszerkesztőnk a Jelenlét-podcast legújabb műsorának felütésében. Azonban egy közmondás is felsejlik epizódunk kapcsán, mely szerint „a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve”. Teljes cikkünk: https://www.impulzivmagazin.hu/riaszto-hogy-egyre-tobb-az-onserto-szorongo-gyermek-beszelgetes-dr-tarnok-zsanett-klinikai-szakpszichologussal/ Kövess minket: www.facebook.com/impulzivmagazin/ www.instagram.com/impulzivmagazin/?hl=hu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Iratkozzatok fel és értékeljétek csillaggal az adásunkat! Köszönjük!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Önsértés, szorongás, depresszió, figyelemzavar… Még hosszan sorolhatnánk azon kifejezéseket, amelyeket egyre gyakrabban hozhatunk összefüggésbe a mai gyerekekkel – sajnos. A fiatalok általános mentális egészsége finoman fogalmazva is megtépázott, de hogy milyen okok állnak e mögött, milyen intő jeleket kell időben elkapnia a szülőnek, és milyen jelzéseket nem szabad „túlpszichologizálni”, arról dr. Tárnok Zsanett klinikai szakpszichológussal beszélgettem a legújabb Jelenlét Extrában. Teljes cikkünk: https://www.impulzivmagazin.hu/riaszto-hogy-egyre-tobb-az-onserto-szorongo-gyermek-beszelgetes-dr-tarnok-zsanett-klinikai-szakpszichologussal/ Kövess minket: www.facebook.com/impulzivmagazin/ www.instagram.com/impulzivmagazin/?hl=hu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Iratkozzatok fel és értékeljétek csillaggal az adásunkat! Köszönjük!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Önsértés, szorongás, depresszió, figyelemzavar… Még hosszan sorolhatnánk azon kifejezéseket, amelyeket egyre gyakrabban hozhatunk összefüggésbe a mai gyerekekkel – sajnos. A fiatalok általános mentális egészsége finoman fogalmazva is megtépázott, de hogy milyen okok állnak e mögött, milyen intő jeleket kell időben elkapnia a szülőnek, és milyen jelzéseket nem szabad „túlpszichologizálni”, arról dr. Tárnok Zsanett klinikai szakpszichológussal beszélgettem a legújabb Jelenlét Extrában. Teljes cikkünk: Kövess minket: www.facebook.com/impulzivmagazin/ www.instagram.com/impulzivmagazin/?hl=hu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Iratkozzatok fel és értékeljétek csillaggal az adásunkat! Köszönjük!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Szerinted meg lehet állítani az időt? Vagy akár lassítani a folyását? Esetleg Te is úgy érzed, hogy az évek múlásával hatványozott sebességgel peregnek a homokszemek abban a bizonyos képzeletbeli homokórában? Akkor ez az adás egyetlen szempillantás alatt eltelik majd – ennyi időt igazán érdemes rászánnod! Teljes cikkünk: A podcast adásban említett cikk: https://nlc.hu/ezoteria/20121219/ido-mulas-kesleltetes/ Kövess minket: www.facebook.com/impulzivmagazin/ www.instagram.com/impulzivmagazin/?hl=hu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Iratkozzatok fel és értékeljétek csillaggal az adásunkat! Köszönjük!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00