Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

A HEX scam!?!?

Vissza

A HEX scam!?!?

Sep 02. | 8 perc

Üzlet Befektetés Oktatás Önfejlesztés
00:00:00
/
00:08:50

Scam 1 2 3 4! SCAM??? Miért? Az (volt)? (Szerk.: sajnos Jani már az elején megmondja a tutit, így a kedves hallgatónak [azaz Neked] esélyed sincs izgulni…)

Ebben a részben Jani lelepzi a Nagy Összeesküvés elméletet, megcáfolja azt, amit nem is kell(ene?) cáfolni, hiszen (kémein beszámolói alapján) a LaposföldHívők sem tudtak bizonyíthatóan valódi TÉNYEKKEL, észérvekkel szolgálni, hogy az lenne, így tehát az elmélet megdőlni látszik, létezése nem (volt) bizonyítható.

Ahhoz, hogy te, kedves hallgató meg is tudd cáfolni a fenti állítást, meg kell (akarnod) értened a HEX-T-share mögötti logikát.

@kovacsjani5 levezeti mi történik azután, miután megvetted a HEX-et, és stake-be rakod. Mi lesz ezután a HEX-szel? Mi a szerepe a HEX létrának (ladder)? Mi az a T-Share? Milyen összefüggés van a HEX mennyisége, és a lekötési idő között? End-stake??? T-share ráta????

MIVAAAN???

Nos, ezen bűvszavak a podcast meghallgatása után már értelmet nyernek számodra is…kedves hallgató! :)

Ezen adás másik felében Richard Heart-ot belengő legendákról is van szó, valamint a HEX OG addressről, Vitalik pár darab ether eladásáról, és a csúnyán végződő Peter McCormack féle interjúról (30. perc). Végezetül halljuk Jani álláspontját a HexIsScam!-gate kérdésről…

Tovább a podcast oldalára