A szőlőtermesztés és borkészítés évszázadok óta apáról fiúra száll a Mészáros családban. Az első nagyobb szőlőterületek telepítése, 1974 óta Szekszárd egyik legnagyobb pincészetévé nőtte ki magát a Mészáros Pál Borászat, amely évente több mint egy millió palack bort készít. Mennyire voltak zökkenőmentesek a generációváltások? Miért nehéz piacot találni külföldön a magyar boroknak és mivel lehetne ezen véleménye szerint változtatni? Hogyan tudják jelentősebb áremelések nélkül átvészelni a mostani időszakot? Milyen fogyasztói trendek jellemzik a borpiacot és ők mennyire ülnek fel ezeknek? Ezekről is beszélgetünk Mészáros Péter borásszal, a Mészáros Borház tulajdonosával.
A felvétel a T20 stúdióban készült, t20studio.hu A beszélgetést a Magyar Termék Nonprofit KFT. támogatta.
www.portfolio.hu/portfolio-podcaster
Apple: https://podcasts.apple.com/us/podcast/home-business/id1578855327
Spotify: https://open.spotify.com/show/4ToZOxdJ6noQNKUmSjWtL3
Podbean: https://homebusinesshungary.podbean.com
Extremenet: https://extremenet.hu/home-business
T20studio: https://t20studio.hu/home-business
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCn3sDGiiuGAuSXLTGEYjgRg
Facebook: https://www.facebook.com/extremenetkft