A Fino Food kft története a múlt századra nyúlik vissza, 1889-ben kezdett ugyanis Strauss Antal alapító sajt- és vajgyártásba. Ezt a tevékenységet vitte tovább az Egyed család, mikor a rendszerváltást követően a tulajdonukba került a vállalat. A jelenleg közepes méretű családi vállalkozásban generációk dolgoznak együtt, igaz, az ügyvezetést már átvették a gyerekek az édesapától. Mennyire volt zökkenőmentes ez a folyamat? Miért tartja fontosnak, hogy évtizedes projektként gondolkodjanak a cégek a generációváltásról? Mennyire válságálló az élelmiszeripar és hogyan küzdenek meg az elszálló alapanyag- és energiaárakkal? Egyáltalán eddig nőhet még a tejtermékek ára? Többek között ezekről beszélgettünk Egyed Lindával, a Fino Food ügyvezetőjével.
A felvétel a T20 stúdióban készült, t20studio.hu A beszélgetést a Magyar Termék Nonprofit KFT. támogatta.
www.portfolio.hu/portfolio-podcaster
Apple: https://podcasts.apple.com/us/podcast/home-business/id1578855327
Spotify: https://open.spotify.com/show/4ToZOxdJ6noQNKUmSjWtL3
Podbean: https://homebusinesshungary.podbean.com
Extremenet: https://extremenet.hu/home-business
T20studio: https://t20studio.hu/home-business
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCn3sDGiiuGAuSXLTGEYjgRg
Facebook: https://www.facebook.com/extremenetkft