Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?

Hazabeszélők Podcast

Reichenberger Dani, Nagy Béla

Vissza

Hazabeszélők Podcast

Reichenberger Dani, Nagy Béla

Sport Labdarúgás

Magyar (meg egy kis külföldi) foci két fotelszurkolótól, kötetlenül és lazán. Mottó: azért, mert nekünk ez jutott, még kezelhetjük könnyedén!

Epizódok

1-10 megjelenítése a(z) 28 elemből.

Régen a közbeszéd része, hogy a lusta futballisták semmit nem csinálnak a pénzért, csak focizgatnak, és nem is érdemelnek akkora összegeket, mint amiket kapnak. Mivel ezt mi régóta baromságnak gondoljunk, megkértünk egy szakértőt, hogy számokkal alátámasztva is cáfolja meg: Székely Saci, a 444.hu újságírója volt a vendégünk a Hazabeszélőkben.

Sacinak kedvenc témái közé tartoznak a magyar labdarúgásban tapasztalható pénzügyi és finanszírozási anomáliák, így megkértük, hogy fejtse ki, mi a baj a foci jelenlegi hazai modelljével. Emellett beszéltünk még Szaúd-Arábiáról, a Honvéd válságáról és arról is, milyen irányba kellene az Újpestnek indulnia az új korszak hajnalán.

Facebook-oldalunk itt van, a Patreon pedig itt. Köszönjük, ha támogatsz bennünket!

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Épp eleget cseszegettük már a TAO-rendszert, illetve azt a gyakorlatot is, hogy miért nem kapnak elég lehetőséget a magyar fiatalok az NB I-ben. Az utánpótlás-rendszerrel kapcsolatban viszont elég homályosak voltak az ismereteink, úgyhogy elhívtuk a műsorba Takács Gábort, a Pro Soccer Global Hungary társigazgatóját, hogy segítsen tisztán látni.

Elmesélte, hogy zajlik a kiválasztás a külföldi akadémiai rendszerekben, mit figyelnek már 6-7 éves kortól, és mit tehet az Magyarországon, aki ugyan ragyogóan tehetséges, mégis gondot okozna nemhogy Angliába vagy Spanyolországba, de akár a közeli városba is elutazni egy kiválasztásra. Azt is megtudhatjuk, hogy miért nem fogunk soha felzárkózni a topligák országaihoz sem mentalitásban, sem tudásban. És mikor jön már a Szoboszlai 2.0?

🟢SPOTIFY: https://open.spotify.com/episode/7kaOMAcvA73KSMdWHYQm64?si=a5edb81f97a04ce9
🔴YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=AzFM4HpCdUA&t=28
🟠GOOGLE PODCASTS: https://shorturl.at/qEOW1
🟣APPLE PODCASTS: https://shorturl.at/eHNUW
Facebook oldalunk itt van, a Patreon pedig itt. Köszönjük, ha elmondod a véleményed kommentben, vagy támogatod a műsort!

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Hosszú idő után megint ketten beszélgettünk, de hatalmas szerencsénkre volt is miről. Szóba került, hogy végképp lefőtt-e a kávé Kisvárdán és Mezőkövesden, mennyire volt hősies a Vasas Paks elleni kupacsatája, illetve hogy bajnoki döntőnek kell-e még értékelnünk a tolnaiak Fradi elleni hétvégi meccsét.

Megbeszéltük régi kedvenc focis pletykáinkat, taóztunk és fiataloztunk, és még az ázsiai foci szépségeibe is belemerültünk - de egy másodperccel se hosszabban, mint az indokolt lenne.

🟢SPOTIFY: https://open.spotify.com/episode/4ZKxxRJR7ImGmuvgrCY2cQ?si=07db1d4d4f664c9d

🔴YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=eqExKMz7yP0

🟠GOOGLE PODCASTS: https://shorturl.at/bkswG
Facebook oldalunk itt van, a Patreon pedig itt.

Köszönjük, ha támogatsz minket, vagy megosztod a gondolataidat az epizódról!

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Lement az Eb előtti négy felkészülési meccsből kettő a magyar válogatottnál, de vajon mennyivel vagyunk most beljebb, és mit tudtunk meg? Kele János, a Ziccer podcast házigazdája ugrott be, hogy segítsen a megfejtésben. Szó volt Szoboszlai váratlan szerepköréről, végigmentünk posztonként a válogatotton, valamint megnéztük leendő drága csoportellenfeleinket: ki hogy áll a válogatott szünet után? És melyik válogatottért tudunk lelkesedni a magyarok mellett a hamarosan induló Eb-n?

SPOTIFY: https://open.spotify.com/episode/5P2MMyeEOyAfoQGUHafQzn?si=65f553e5a5694d5b

YOUTUBE: https://youtu.be/GJ25qNb8v_k

GOOGLE PODCASTS: https://shorturl.at/zCDKL Facebook-oldalunk itt van, a Patreon pedig itt. Köszönjük, ha támogatod a podcastunkat!

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Idei első meccse(i) előtt áll a magyar labdarúgó-válogatott, így megnéztük, vajon mire számíthatunk a Törökország és Koszovó elleni felkészülési meccseken. De természetesen nem hagytuk ki a Premier League-t sem, ebben pedig ismét Márkus Ádám, a Spíler TV kommentátora segített nekünk tisztán látni. Ha már válogatott, akkor kicsit belenéztünk a már elindult Eb-pótselejtezőkbe is. De hogy került az adásba Lovrencsics Gergő?


SPOTIFY: https://open.spotify.com/episode/1L8xwYHyJO30le13f5jSFz...

YOUTUBE: https://youtu.be/yjLD4x1_drc

APPLE PODCASTS: https://rb.gy/i1appr

GOOGLE PODCASTS: https://rb.gy/k79a7h


Ha tetszett az adás, ne felejts el feliratkozni!

Facebook-oldalunkat ezen a linken találod.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Először volt a vendégünk egykori NB I-es, sőt válogatott futballista: Rajczi Péterrel beszélgettünk a Hazabeszélőkben. Szó esett - természetesen - az Újpest jelenlegi helyzetéről, a kaposvári és a légiósként töltött évekről, piros lapokról és teljesen hozzá nem értő jelenlegi sportvezetőkről is. És Petinek mindenre volt egy sztorija...

SPOTIFY: https://open.spotify.com/episode/1qNQ0crQvVXXUTztZ0n9JM...

YOUTUBE: https://youtu.be/cZCc5jtL7YE

APPLE PODCASTS: https://podcasts.apple.com/.../hazabesz%C3.../id1727789118

GOOGLE PODCASTS: https://shorturl.at/gBEM1

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Tulajdonképpen már meglepődni se kellene azon, hogy nem tudtunk bérletet szerezni az idei válogatott meccsekre. Inkább beszélgettünk is egy jót (és ismét rekordhosszúságút) Marosi Gerivel, a 24.hu újságírójával a derbiről, a kupapárharcokról, Gerzson angyalföldi kinevezéséről, Klopp lehetséges utódjáról és Mészöly eltiltásáról is.

🔴YOUTUBE itt.

🟣APPLE PODCAST itt.

🟠GOOGLE PODCAST meg emitt.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Ha valaki nem a Fradiért hallgat minket, az most forduljon el. Apjok Gerivel, a Középkezdők egyik felével nagyon sokat beszéltünk az EKL-párharcról, a közelgő derbiről és arról is, hogy kaphat-e Lőw Zsolt saját padot. Jelszó: No Bajner, no party!

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

A podcastunk történetében először kicsit lejjebb kalandoztunk, és egy NB II-es klubnál beszéltünk jelenről és jövőről: Jakab Zoltán, a BVSC sportigazgatója volt a vendégünk.

Youtube: https://youtu.be/GMADB4LQGvo

Facebook: https://www.facebook.com/hazabeszelok

------------------------------------------------------------

Szóba került, hogy vajon a Vasút most a helyén van-e, mi a helyzet az egyszer már beígért új stadionnal, illetve mikor lehet ebből - csaknem három évtized után - újra NB I-es tagság.

Emellett kibeszéltük Bécivel az NB I legfrissebb híreit, különös tekintettel a lezárult átigazolási időszakra és Mészöly Géza visszatérés után adott első sajtótájékoztatójára.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00

Nyilván nem mentünk el szó nélkül az újpesti tulajdonosváltás bejelentése mellett. Pór Károly, a híreket először megszellőztető újságíró volt a vendégünk a Nemzeti Sporttól.

Beszéltünk még a kisvárdai mélyrepülésről, a Zete lassú magára találásáról, illetve még pont belefért az is, hogy Mészöly Géza harmadik újpesti kinevezését elemezzük kicsit.

Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00