Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

14 Total number of plays Gyógyító beszélgetések a gyermekgyógyításból - Dr. Erdélyi Dániel

Vissza

14 Total number of plays Gyógyító beszélgetések a gyermekgyógyításból - Dr. Erdélyi Dániel

Oct 01. | 45 perc

Egészség és fitnesz Mentális egészség
00:00:00
/
00:45:46

Az Érintettek Egyesület segítő szándékkal indította útjára a Gyógyító beszélgetések sorozatot, amiben bemutatja a 8 gyermekonkológiai centrumban dolgozó gyermekgyógyítókat, közelebb hozza a gyógyult fiatalok és az érintett szülők történeteit. A negyedik részben Dr. Erdélyi Dániellel, a SOTE II. számú Gyermekklinikáján dolgozó gyermekhematológussal beszélget Gécsek-Tóth Enikő.

Az interjúban dr. Erdélyi Dániel beszél arról, mi a gyermekhematológus feladata, hogyan lehet a gyermekekkel, kicsiktől a nagyokig megtalálni a hangot, miért fontos az őszinteség.

Szóba kerül a leukémiás megbetegedések alakulása, a gyógyulási arányok, a lehetséges kiváltó okok, új gyógyszerek és eljárások alkalmazása, valamint az ezen a területen folyó kutatási tevékenység.

A doktor úr mesél az Indiában és Angliában szerzett tapasztalatokról, és őszintén arról is, hogy mi a legnehezebb a munkájában. Szóba kerül a nagycsaládos háttér szerepe, a feltöltődés különböző formái, és a tavalyi évben kapott Érintettek Díja is.

Tovább a podcast oldalára