Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S05EP11 – Belháború és tündérmese Dzsiddában

Vissza

S05EP11 – Belháború és tündérmese Dzsiddában

Mar 12. | 85 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
01:25:02

A dzsiddai F1-es paddockban is jobban foglalkoztatta a főszereplőket a versenynél két másik történet – futamértékelőnkben persze a pályán zajló eseményekkel is foglalkozunk a Bearman-sztori és a Red Bull-ügy mellett.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon:
https://www.patreon.com/formulapodcast.

Váratlanul bemutatkozott az F1-ben Oliver Bearman, méghozzá nem is akárhol és nem is akárhogy! Egy átlagos időszakban ez lett volna a hétvége legnagyobb sztorija, de egyáltalán nem átlagos időket élünk, így a Szaúd-arábiai Nagydíjat értékelő adásunkban a remek debütálás, Lewis Hamilton enerváltsága, a Haas váratlan pontszerzése és a szaúdi pályák jövője mellett természetesen a Red Bullnál zajló polgárháború legfrissebb fejleményeiről is beszámolunk.

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)

Support the Show.

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára