Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S05EP04 – Pilótapiac: Őrült hónapok jönnek

Vissza

S05EP04 – Pilótapiac: Őrült hónapok jönnek

Jan 25. | 70 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
01:10:39

Csak öt versenyzőnek van szerződése a 2025-ös F1-es szezonra, hatalmas kavarodás várható tehát a pilótapiacon: bemutatjuk a lehetséges forgatókönyveket, s megpróbáljuk kibogozni a szálakat.  

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Sainz a Sauberhez igazol és Hülkenberg csapattársa lesz? Leclerc francia csapattársat kap? Alexander Albont visszaviszi a Red Bull? Az Alpine mindkét pilótáját elveszíti? Véget ér Lance Stroll F1-es karrierje? 18 éves szupertehetség ül a Williamsbe?

A fentiekben néhány, egyáltalán nem elképzelhetetlen pilótapiaci manővert soroltunk fel, melyek mindegyikéről szó esik a Formula Podcast idei negyedik adásában, ahol a tíz F1-es csapat lehetséges 2025-ös – és adott esetben későbbi – pilótafelállásáról beszélgettünk.

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Januári adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)

Support the Show.

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára