Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S04EP59 – Szilveszteri különkiadás

Vissza

S04EP59 – Szilveszteri különkiadás

Dec 31. | 71 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
01:11:47

Ha év vége, akkor szilveszteri különkiadás! A Formula Podcast 2023-ban sem változtat a hagyományain: bakik, totóértékelés, sztorik, hallgatói rangsor – ezzel köszönünk el az évtől.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Gergő és Sanyi a szokásos könnyed beszélgetéssel búcsúztatják az Óévet, amely során terítékre kerül, hogy milyen volt az évad munka szempontjából a stáb és a szerkesztőség számára. Természetesen kiértékelésre kerülnek a Formula Podcast elhíresült totójának eredményei, valamint a hallgatói pilótarangsor is. A duó előre tekint 2024-re, valamint jön az elmaradhatatlan bakiparádé is. 

Boldog Új Évet kívánunk a #bestfollowers-nek!

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Decemberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the Show.

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára