Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S04EP38 – A Red Bull és Hamilton rekordja a Ringen

Vissza

S04EP38 – A Red Bull és Hamilton rekordja a Ringen

Jul 25. | 96 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
01:36:31

Max Verstappen és a Red Bull csúcsot döntött, de más tekintetben is történelminek volt mondható a 38. Magyar Nagydíj. A Formula Podcast értékelője.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon:
https://www.patreon.com/formulapodcast.

A hét elején még csak reméltük, szombatra valósággá vált: meghosszabbították a Magyar Nagydíj szerződését, amely így 2032-ig biztosan az F1-es vérkeringés része marad. Ez már önmagában történelmi, hiszen több európai helyszín is küszködik a helyének megtartásával, ugyanis a Liberty Media és az F1 egyre szigorúbb feltételek szab, amelyeket nem mindenki tud teljesíteni. 

A Red Bull zsinórban 12. alkalommal diadalmaskodott, átadva a múltnak a McLaren 1988 óta fennálló, megdönthetetlennek hitt csúcsát. Ez is történelem volt a javából, amely elviselhetővé tette az energiaitalos dominanciát Mogyoródon. A McLaren itt is szárnyalt, a Pirelli és az F1 kipróbálta a kvalifikáció kötött gumiallokációját, Daniel Ricciardo visszatért, mi pedig végeláthatatlanul beszélgettünk a paddockban: kikérdeztük az Alfa vezetőjét, Alessandro Alunni Bravit, a Red Bullt irányító Christian Hornert, az F1-fővezér Stefano Domenicalit, valamint az FIA első emberét, Mohammed Ben Sulayemet is. 

Gobodics Tamás főszerkesztő és Mészáros Sándor az események sűrűjében töltötte a hétvégét, a tapasztalatokról pedig az éterből váratlanul eltűnő Gellérfi Gergő helyett Balogh Tamás kérdéseire válaszolva számolnak be.

*

PUMA TOOLS: GARÁZS, AUTÓ, KERT, OTTHON

A Magyar Nagydíj futamértékelő adását a Puma Tools szerszámüzlet támogatta.

Több, mint 20000 termék a webáruházban, 400 négyzetméteres üzlet Csömörön, 1500 négyzetméteres raktár – és mivel autóőrültek, ezért a Formula Podcast hallgatóknak 50000 Ft feletti megrendelés esetén egy 450W-os gyorstokmányos fúrógépet adnak ajándékba egész júliusban!

Használd a www.pumatools.hu webáruházban a bestfollowers kuponkódot!

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik! 



Support the Show.

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára