Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S04EP37 – Magyar Nagydíj: Indulhat a történelmi hétvége!

Vissza

S04EP37 – Magyar Nagydíj: Indulhat a történelmi hétvége!

Jul 19. | 25 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
00:25:33

Az AlphaTauri kezdte a Magyar Nagydíj hetét, a faenzaiak sajtóeseménye után újra a Hungaroringen járt a Formula Podcast.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon:
https://www.patreon.com/formulapodcast.

Újabb expressz műsorunkban Sanyi beszámol arról, hogyan felelt Franz Tost, az AlphaTauri csapatfőnöke a Nyck de Vries menesztését firtató kérdésére, s kiderül az is, hogyan vélekedik Yuki Tsunoda a kirúgott csapattársról.

A műsor száguldó riportere a Hungaroringen is vizitált, ahol a Magyar Nagydíj promóterével, a Hungaroring Sport Zrt. alelnökével, Ariane Frank-Meulenbelttel beszélgetett – például arról, hogy van-e sansz a verseny szerződéshosszabbításának hétvégi aláírására. Megszólal a műsorban Zsoldos Barna, a Nemzeti Sport újságírója is, aki elárulja: mit vár az idei versenytől, s azt is, hogy a szakma miért kedveli a Magyar Nagydíjat.

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik! 


Készítették:
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára