Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S04EP36 – Mesés trófeák, épülő paddock!

Vissza

S04EP36 – Mesés trófeák, épülő paddock!

Jul 17. | 28 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
00:28:47

Épül az F1-es paddock a Hungaroringen, ahol bemutatták a 38. Magyar Nagydíj trófeáit is. A Formula Podcast Mogyoródon kezdte az évad legfontosabb hetét!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon:
https://www.patreon.com/formulapodcast.

A viadal előtti utolsó sajtótájékoztatóját tartotta a Hungaroring hétfőn, amelyen mi is jelen voltunk. Dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár és Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a hétvégi futammal kapcsolatos aktualitásokról adott részletesebb tájékoztatást, míg Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója az ismét mesésre sikerült trófeákat mutatta be. Az eseményt követően megtekinthettük azt is, hogyan épül az F1-es istálló utazó paddock-városa.

Bár Sanyi szólóban számol be az eseményen elhangzottakról, azonban akadtak beszélgetőtársai is. A paddock bejárása során Gyulay Zsoltot például arról faggatta, hogy van-e esély arra, hogy már ezen a hétvégén meghosszabbítsák a Hungaroring F1-es szerződését, míg Tóth Anitával, a pálya és a verseny sajtófőnökétől arról tudakozódott, hogy milyen érdekes hazai személyiségek látogatására van kilátás a hétvégén. A forgatagban elcsípte Bethlen Tamást is, aki nem menekült meg néhány kérdés megválaszolásától!

Hangolódjunk együtt a Magyar Nagydíjra!

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik! 


Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Hilbert Péter, művészeti igazgató



Support the Show.

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára