Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S04EP35 – Hollywood a Hungaroringre költözik!

Vissza

S04EP35 – Hollywood a Hungaroringre költözik!

Jul 14. | 44 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
00:44:13

A fiktív 11. csapattal együtt érkezik az F1 a Hungaroringre, a Magyar Nagydíj idején egy csipetnyi Hollywood is költözik a mogyoródi versenypályára.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon:
https://www.patreon.com/formulapodcast.

A Brad Pitt és Damson Idris főszereplésével, Joseph Kosinski rendezésében, Lewis Hamilton produceri szerepvállalásával készülő új szuperprodukció forgatásai Silverstone-ban elkezdődtek, nálunk pedig folytatódnak a munkálatok. A Formula Podcast a legutóbbi két futamon a paddock sűrűjében tudakozódott a film kulisszatitkairól, a rendelkezésre álló érdekességekről és ezekből el is árulunk egy csokorravalót.

A Hungaroringre már rutinnal érkezik „a fiktív 11. csapatként” emlegetett APX GP, a pálya közönsége pedig kvázi statisztaként vehet részt a film forgatásában. Egy biztos: ilyen még soha nem volt a magyar futamon! Hozunk egy adag tudnivalót a Magyar Nagydíj vonatkozásában, ráadásul arra is emlékeztetjük a rajongókat, hogy érdemes ébernek lenni azoknak, akik idén lemaradtak a jegyekről, de 2024-ben mindenképpen szeretnének jelen lenni az F1 hazai összecsapásán!

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik! 


Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the Show.

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára