Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S04EP25 – Elmarad az imolai F1-es futam

Vissza

S04EP25 – Elmarad az imolai F1-es futam

May 17. | 38 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
00:38:38

Mi történt a háttérben, miért kellett lemondani az imolai F1-es nagydíjat, mi indokolta ezt a döntést, és mi következik most?Gyorsreakció a futamtörlésre a Formula Podcastben.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon:
https://www.patreon.com/formulapodcast.

Újabb verseny zuhan ki a 24 futamosra tervezett naptárból, Kína után Imola sem tudja fogadni a száguldó cirkuszt. A döntést hamar és határozottan hozták meg, de ha körbejárjuk a témát, láthatjuk, hogy nem nagyon létezett más alternatíva. Hogy miért jutottak erre az elhatározásra a döntéshozók, milyen kérdések merültek és milyenek merülhetnek most fel, azt egy villámműsorban összegezte a Formula Podcast alkalmi stábja.

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Májusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

Készítették:
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Balogh Tamás, a Formula Motocast házigazdája
Gobodics Tamás, a Formula.hu főszerkesztője
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára