Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S04EP22 – Red Bull vs. Ferrari minden szinten

Vissza

S04EP22 – Red Bull vs. Ferrari minden szinten

May 02. | 79 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
01:19:08

Módosíthatják a pontrendszert, Baku két legjobbja két pole-t, illetve két győzelmet szerzett, de a pályán zajló Red Bull–Ferrari csatánál is fontosabb, ami a színfalak mögött zajlik.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon:
https://www.patreon.com/formulapodcast.

Sok más mellett arról beszélgettünk a Formula Podcast futamértékelő adásában, hogy milyen csörték zajlanak a színfalak mögött a Ferrari és a Red Bull között, amiből például Laurent Mekies „agressszív” bejelentése is származott. De persze magáról a versenyről is bőven esett szó: mennyire lehetett pályaspecifikus Leclerc és Perez remeklése, hogy esett szét ennyire Sainz hétvégéje, milyen furcsa szezont produkál a McLaren és az Alpine, miben reménykedhet a katasztrofálisan teljesítő Nyck de Vries – és milyen ötlet merült fel a pontrendszer megreformálására?

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Májusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára