Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S04EP21 – Az F1-es hétvégék változásai

Vissza

S04EP21 – Az F1-es hétvégék változásai

Apr 25. | 56 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
00:56:28

Változnak a sprintek, hozzányúlhatnak a szabadedzésekhez, kísérleteznek az időmérővel – és mi jön még? Az F1-es hétvégék változásairól beszélgettünk legújabb adásunkban.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon:
https://www.patreon.com/formulapodcast.

Milyen előnyei vannak az új sprintformátumnak az elmúlt két évben használthoz képest? Mennyire lehet komoly, hogy hozzányúlnak a szabadedzésekhez és hogyan tehetik meg ezt? Miért variálnak Imolában az időmérővel? És milyen változtatásokat tudnánk mi elképzelni az F1-es hétvégéket illetően? Erről szól a Formula Podcast idei 21. adása.

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Áprilisi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!



Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára