Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S04EP20 – Hol lesz F1-es futam és hol nem?

Vissza

S04EP20 – Hol lesz F1-es futam és hol nem?

Apr 14. | 76 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
01:16:08

Spa, Imola és Sanghaj veszélyben, de jöhet a Dél-afrikai, a Karibi, a Cancúni Nagydíj, hogy csak néhány érdekességet említsünk a versenynaptárra vonatkozó hírekből – erről szól legújabb adásunk.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Megtarthatja-e versenyét Spa? Milyen új futam érkezhet jövőre? Domenicali tényleg járt Vietnamban? Hogy rendezhetik át a 2024-es naptárat? London és Madrid tényleg futamot rendezhet? Miért beszél Perez apja Cancúni Nagydíjról? Na és mit értett az F1 első embere azon, hogy 32 futamot is rendezhetnek? Többek között ezekre a kérdésekre próbálunk meg válaszolni legújabb, a versenynaptárral foglalkozó adásunkban. 

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Áprilisi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!



Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára