Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S03EP49 – Pilótapiac: Lassan összeáll a kirakós

Vissza

S03EP49 – Pilótapiac: Lassan összeáll a kirakós

Sep 28. | 64 perc

Formula.hu

Sport
00:00:00
/
01:04:02

Amíg az F1 az ázsiai turnéra készül, a Formula Podcast körbenézett az egyre inkább letisztuló pilótapiacon – és az Alpine zárt kapus mogyoródi tesztjén is!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Egyedülálló lehetőséget kapott az Autósport és Formula Magazin, a formula.hu, valamint a Formula Podcast: betekintést nyerhettünk az Alpine istálló nálunk bonyolított „képességfelmérő” tesztjére, ahol Sanyi testközelből szemlélhette, amint az előző napokon lehetőséghez jutó Antonio Giovinazzi és Nyck de Vries után Jack Doohan rója a köröket. Hogyan történhetett ez meg? Milyen a hangulata egy ilyen privát, akadémiai tesztnek? Egyáltalán: mi volt a tétje a háromnapos gyakorlásnak? 

Utóbbi kérdés különösen fontos annak fényében, hogy pilótapiaci források szerint Pierre Gasly lesz a befutó, teljessé téve a francia nemzeti istállót. Ki érkezhet a helyére az AlphaTaurihoz? Kit választott máris magának a Williams, miért jelentették már be most Nicholas Latifi év végi távozását? Kinek szavaz bizalmat a Haas vezetése? Kérdések, felvetések garmadája, amelyekre a stáb megpróbál választ adni saját értesülések és információk alapján.

*

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

*
A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.

*
FORMULA PODCAST
Az Autósport és Formula Magazin műsora
Hírek, vélemények, és minden, ami autósport

Készítették:
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat vezető szerzője
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma–1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.

Tovább a podcast oldalára